ti 29.09. klo 03:00

Dallas Stars - Tampa Bay Lightning

Dallas Stars ei pysty pysymään poissa jäähyltä – Lightning-ylivoima murjoo kovalla tasolla!

Tampa Bay ei onnistunut ensimmäisessä paikassaan katkaisemaan ottelusarjaa Dallas Starsia vastaan. Joukkue oli kuitenkin lähes koko ottelun selkeästi niskan päällä, vaikka jatkoajalle edenneen ottelun voittikin lopulta tähtipaitainen ryhmä. Parhaimmillaan Lightning saa pakotettua Dallasin pelaamisen puskemiseksi, ja kun näin käy, on Starsilla vaikeaa.

Aivan edellisotteluiden kaltaisella tehokkuudella ei pystynyt Tampa Bay viimeistelemään viitoskamppailussa NHL:n finaaleissa ja lopulta ottelun voitti jatkoajalla Dallas numeroin 2–3. Lightning on kuitenkin viime aikoina saanut otteluiden sisällä entistäkin pidempiä ja laadukkaampia painejaksoja Stars-päätyyn – näiden seurauksena Dallas on ollut pakotettu rikkomaan ja ottamaan jäähyjä.

CASUMON TERVETULIAISBONUS - 50€ ILMAISVETO

Testaa uusi vedonlyöntimaailman tulokas – saat nyt uutena asiakkaana 50 euron ilmaisvedon!

NAPPAA BONUS

Jäähyaitiosta ei voiteta kiekkopelejä, kuuluu kliseinen sanonta ja se on pitänyt kutinsa ainakin tähän saakka NHL-finaaleissa. Tampa Bay on onnistunut ylivoimissaan erinomaisesti ja viimeistellyt niiden aikana jo kuusi osumaa Dallasia vastaan. Edellisessä ottelussa tähtipaidat pysyivät kurinalaisesti poissa jäähyltä ottaen ainoastaan yhden kaksiminuuttisen – aiemmissa kamppailuissa Lightning oli kuitenkin saanut keskimäärin nelisen kappaletta ylivoimatilaisuuksia.

Tasakentällisin pelaaminen on ollut tasakentällisin tuloksellisesti melko tasaista ja erot ovat syntyneet erikoistilanteissa, joissa Lightning on ollut hurjasti edellä noin 40-prosenttisella onnistumistodennäköisyydellään. On todennäköistä, että Dallas ei onnistu kahdessa perättäisessä kamppailussa pysymään yhtä mallikkaasti poissa jäähyltä. Joukkueen puolustuksessa on niin ikään Lightningia kapeampi materiaali, mikä johtaa ja on jo johtanut väistämättömään ylikuormitukseen ykkösmiehillä.

Pelivalinnaksi tiistain vastaisen yön ottelussa poimitaan Lightning-voitto vähintään kahdella maalilla (Tampa Bay Lightning -1,5). Uskotaan, että Dallasin jäähykeskiarvo palaa aiemmissa otteluissa nähdyn tasolle ja Lightning etenee lopulta suhteellisen suvereenisti mestariksi.

10€ RISKITÖN VETO JÄÄKIEKON LIVE-VEDONLYÖNTIIN

Coolbet tarjoaa markkinoiden parhaiden lätkäkertoimien lisäksi kampanjan, josta voit lunastaa joka viikko 10 euron riskittömän vedon – ilman kierrätysvaatimusta!

SIIRRY COOLBETILLE JA LUNASTA RISKITÖN VETO >>

Uusi Uhmapelaajien ryhmä nyt Facebookissa - LIITY RYHMÄÄN >>

Kertoimet ottelulleDallas Stars - Tampa Bay Lightning29.09.2020