NHL ke 03.03. klo 03:30

Dallas Stars - Tampa Bay Lightning

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saako Dallas rivinsä suoristettua, vai tuleeko taas urakalla kuonoon?

Dallas Stars kohtaa toista kertaa putkeen viime vuoden finaalivastustaja Tampa Bay Lightningin. Edellisessä ottelussa Tampa Bay pöllytti Dallasia rumasti lukemin 5-0. Uskomme Lightningin olevan vahvempi tälläkin kertaa ja raksitamme kakkosen vetokupongilta merkiksi Tampa Bayn vierasvoitolle.

Dallas ei ole päässyt missään vaiheessa kautta vauhtiin. Lukemattomat loukkaantumiset, koronakaranteenit ja Teksasin ennätykselliset lumimyrskyt ovat tehneet kaudesta katkonaisen. Dallas ei ole pystynyt oppimaan virheistään, kun miehistö vaihtuu koko ajan ja tauot pelien välillä ovat jatkuvasti pitkiä. Viimeisistä kymmenestä ottelustaan joukkue onkin voittanut vain kaksi. Pahimmillaan tappioputki oli jo kuuden ottelun mittainen.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Isoin ero joukkueiden välillä edellisessä kohtaamisessa oli maalivahtipelissä. Dallasin Anton Khudobinin otteet ovat heilahdelleet hurjasti tällä kaudella, ja hänet otettiin vaihtoon viidennen päästetyn maalin jälkeen. Häntä ei kuitenkaan voi tappiosta yksin syyttää. Vaikka Dallas sai runsaasti laukauksia vastustajan maalia kohti, vaarallisia maalipaikkoja ei juuri syntynyt.

Tampa Bayn tähdet pääsivät edellisessä ottelussa nöyryyttämään finaalivastustajaa kunnolla. Tästä ottelusta ei ehkä ole odotettavissa vastaavanlaista murskavoittoa, mutta Tampa Bay on silti jättimäinen ennakkosuosikki. Dallas on ollut NHL:ssä sekaisin koko vuoden 2021 ajan. Näin ollen pelivalintamme on Tampa Bayn vierasvoitto.