ma 18.01. klo 19:00

Detroit - Columbus

Löytääkö Columbus Blue Jackets vihdoin tehonsa, kun vastassa on heikko Detroit-puolustus?

Detroit Red Wings voitti kauden toisessa ottelussaan Carolina Hurricanesin, mutta Columbus Blue Jacketsille kauden avaus oli synkkä. Kahdessa ottelussaan Nashville Predatorsia vastaan John Tortorellan luotsaama ryhmä sai kiekon ainoastaan kolmesti ohi Juuse Saroksen. Paperilla Blue Jacketsin pitäisi ehdottomasti taistella pudotuspelipaikoista keskisessä divisioonassa, joten pisteitä odotellaan hiljalleen.

Columbuksen kausi alkoi surkeasti, kun se hävisi ensin 3–1- ja sitten 5–2-numeroin Nashvillessä. Erikoistilanteita joukkue ei juurikaan päässyt esittelemään, sillä kahdessa ottelussa ylivoima-aikaa oli tarjolla vain neljän kaksiminuuttisen verran. Toisaalta joukkue myös pelasi tarpeeksi kurinalaisesti pysymällä poissa jäähyltä, eikä päästänyt yhtäkään maalia viiden alivoimansa aikana.

UHMAETU: 5€ ILMAINEN HIIHTOVETO

Suksi Coolbetille ja sivakoi 5 euron ilmainen hiihdon live-veto kouraasi.

HIIHDÄ PELAAMAAN

Detroit Red Wingsin puolustuspää on heikko. Ykkösparissa pelaavat Patrik Nemeth sekä Filip Hronek, kakkosketjussa Jon Merrill sekä Danny DeKeyser ja kolmosvitjassa Troy Stecher sekä Marc Staal. Nimilistalta löytyy ainoastaan yksi yli 20 pistettä viime kaudella tehnyt puolustaja, Hronek, jonka lisäksi Stecher ylsi edellisessä seurassaan Vancouver Canucksissa tasan 20 pisteeseen. Omassa päässä edellä esitelty nimikatras on niin ikään melko hatara, mistä saatiin maistiaisia kauden avauskamppailussa, jonka Carolina Hurricanes voitti lukemin 0–3.

Vaikka Columbuksella tökki kauden ensimmäisissä otteluissa, sillä on potentiaalia. Esimerkiksi KHL:ssä kovia pörssejä mättänyt Mihail Grigorenko pelaa nyt ensimmäisen kokonaisen kautensa Pohjois-Amerikassa ja Max Domi nähdään kakkossentterin roolissa. Detroitin puolustus on jäähyherkkä, joten Columbuksen saadessa pidempiä painejaksoja, saattaa tarjolla olla myös erikoistilanteita.

Uskotaan, että Blue Jackets nappaa kauden ensimmäisen voittonsa. Detroitin ryhmä on selkeästi heikompi vastustaja kuin Predators, minkä lisäksi Columbukselta voi odotella merkittävää parannusta etenkin hyökkäyspäässä. Nostetaan pelivalinnaksi vieraiden voitto varsinaisella peliajalla (1X2).

LIITY UHMAPELAAJIEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>