NHL ke 17.03. klo 01:30

Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Carolina hakee jatkoa kahdeksan ottelun mittaiselle voittoputkelle!

Tulevana yönä Detroit Red Wings ja Carolina Hurricanes asettuvat jälleen vastakkain. Kaksikko kohtasi toissayönä ja tuolloin Carolina oli vahvempi lukemin 2-1. Ottelu oli hieman vieraiden hallussa, mutta pelillisesti ote oli varsin varovainen molemmilta eikä sen suurempaa ilotulitusta syntynyt. Tulevasta kamppailusta voidaan kuitenkin odottaa hieman vauhdikkaampaa ja myös maaleja luultavasti syntyy enemmän.

Avauserä oli varsin rauhallinen, mutta molemmissa päädyissä nähtiin yhdet todelliset huippupaikat, kun Detroitin Dylan Larkin ja Carolinan Andrei Svechnikov pääsivät vastakkain kassareiden kanssa, mutta maalivahdit vei molemmilla kerroilla pidemmän korren. Avausmaali nähtiin vasta toisen erän loppupuolella, kun puolustaja Dougie Hamilton vei vieraat johtoon alivoimalla. Kolmannen erän alussa Carolina siirtyi kahden maalin johtoon. Aivan loppuhetkillä Anthony Mantha murskasi Alex Nedeljkovicin unelman nollapelistä, mutta lopputuloksena oli vieraille kahdeksas voitto peräkkäin.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Detroit on tuloksellisesti ollut huono, mutta lähtökohtiin nähden se on selviytynyt kolmesta edellisestä ottelusta kelvollisesti. Hyökkäyspeli on pikkuhiljaa alkanut saada onnistumisia ja myös ylivoimapeli on ollut parempaan päin. Puolustuksesta kuitenkin löytyy aukkoja illasta toiseen ja maalivahtipeli nousee joka kerta suureen rooliin. Carolinan hyökkäyspeli toimii loistavasti ja maalipaikkoja syntyy runsaasti. Myöskään oman päädyn pelaamisessa ei ole sen suuremmin moitittavaa.

Edellinen ottelu oli varsin varovainen, mutta tällä kerralla luotetaan siihen, että maalihanat saadaan paremmin auki. Hyvä maalivahtipeli voi muodostua vedon kannalta ongelmaksi, mutta peli-ideaa lähdetään hakemaan runsasmaalisuudesta. Detroit pystyy luomaan muutaman vaarallisen maalipaikan, etenkin jos se toimittaa kiekkoa runsaasti maalille, mutta Carolinan hyökkäyspelin pysäyttämiseen sillä tuskin keinoja löytyy.