NHL pe 05.10. klo 02:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Detroit Red Wings – Columbus Blue Jackets | Heikentynyt Red Wings vastaan Korpisalo

Detroit Red Wings:in vieraaksi saapuu Columbus Blue Jackets. Detroit pelasi harjoituskauden ottelut hyvin – kahdeksasta ottelusta Detroit on voittanut seitsemän. Columbuksella on puolestaan ollut harjoitusotteluissa hieman ongelmia. Kahdeksasta ottelusta Columbus on voittanut kolme.
Detroitin joukkue on kokenut hienoisen loukkaantumisaallon. Tämän hetken tietojen mukaan avausottelusta sivussa on Justin Abelgader, Evgeny Svechnikov, Martin Frk, Johan Franzen, Mike Green, Jonathan Ericsson, Niklas Kronwall ja Brian Lashoff. Hyökkäys on toisinsanoen heikentynyt ja käytännössä koko ykköspuolustus puuttuu. Näiden herrasmiehien tilalle tulee nuoria, mutta kokemattomia pelaajia.
Columbuksen puolustuksesta puuttuu ykkösnimi Seth Jones, muutoin joukkue pääsee pelaamaan ykkösmiehityksellä. Joukkueen maalia vartioi Joonas Korpisalo, jolla harjoituskauden ottelut eivät sujuneet mairittelevasti. On hyvä kuitenkin pitää mielessä, että näissä harjoitusotteluissa ei ole aina ollut ykköspuolustus pelaamassa.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Columbuksen kärkipelaajat ovat onnistuneet harjoitusotteluissa hyvin. Cam Atkinsson ja Artemi Panarin ovat tehneet harjoituspeleissä pisteitä tasaiseen tahtiin. Voidaan olettaa, että he onnistuvat myös Detroitia vastaan.
Detroitilla on heikentynyt puolustus ja Columbuksella epävarma maalivahti. Täten voidaan olettaa, ottelussa nähtävän paljon maaleja. Columbuksen avausnippu on kuitenkin huomattavasti parempi kuin siipirikkoisen Detroitin.
Tämän ottelun tulisi siis olla rutiinivoitto Columbukselle. Mikään läpihuutojuttu ottelu ei ole, mutta mikäli Korpisalo saa pelinsä kuntoon ja kärkimiehet tekevät ratkaisevat pisteet, lähtee Columbus voittajana pois kaukalosta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ