NHL su 28.10. klo 23:59

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Detroit Red Wings – Dallas Stars | Missä menet Detroit?

NHL jatkuu jälleen ensi yönä. 1990- ja 2000-luvulla mestaruuksia ja finaalipaikkoja napannut Detroit Red Wings kohtaa Dallas Starsin.
Kuten sanottua Detroit oli kova joukkue alle 10-vuotta sitten. Sen jälkeen joukkueesta on kuitenkin lähteneet kantavat johtohahmot yksitellen, eikä nuoremmat pelaajat ole onnistuneet ainakaan vielä täyttämään mm. Nicklas Lindströmin tai Pavel Datsyukin jättämiä saappaita.
Tällä kaudella Detroit on ollut vastustajille lähinnä melkein takuuvarma pisteautomaatti. 10 pelin jälkeen joukkueella on ainoastaan neljä pistettä, jolla ollaan sarjassa viimeisellä sijalla. Ennen kaauden alkuakaan joukkueelta ei odotettu ihmeitä, mutta alku on silti ollut huono. Maaliero on 21-41. Sekä tehdyissä, että päästetyissä maaleissa Detroit on ollut heikoimpia joukkueita.
Jonkin verran joukkue saa kuitenkin katastrofaalista alkukautta anteeksi, sillä joukkueen puolustus on ollut hyvin repaleinen. Kokeneimmat puolustajat ovat olleet paljon sivussa loukkaantumisten takia. Tämän takia peliaikatilastoissakin kärjessä on nuori Dennis Cholowski, kun katsotaan keskiarvoa. Cholowski on kahdeksassa pelissä pelannut keskimäärin yli 22 minuuttia.
Hyökkäyksessä Dylan Larkin ja Gustav Nyqvist kantavat suurta vastuuta. Miehet ovat tehneet myöskin eniten pisteítä. seitsemän pistettä ja tehotilaston -7 eivät kutenkaan vakuuta. Viime kaudella melkein 50 pistettä tehnyt Anthony Mantha on ollut alkukaudesta todella heikko. 10 peliin mies on iskenyt kolme pistettä, ja tehotilasto näyttää -12.
Maalilla enemmän otteluita löytyy Jimmy Howardilta. Miehen tilastot näyttävät jopa yllättävän hyviltä siihen nähden kuinka heikko Detroit on ollut. Torjuntaprosentti on 91,3, ja päästettyjen maalien keskiarvo 3,07. Kakkosmaalivahti Jonathan Bernier ei sen sijaan ole vakuuttanut pelaamissaan peleissä. Mutta edelleenkin muistettava, että maalivahdinkaan ei ole helppo loistaa, jos joukkue edessä pelaa miten sattuu.
Erikoistilanteissa Detroit on ns. tsempannut. Ylivoimaprosentti on 25,0, ja alivoimaprosenttikin 80,5. Molemmat ovat keskivertoa paremmat lukemat.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Vierasjoukkue Dallas Stars lähtee otteluun allaan kaksi tärkeää voittoa Anaheimista ja Los Angelistä. Tosin kumpikaan joukkue ei lukeudu tämän hetken kovimpiin joukkueisiin. Muutenkaan Dallas ei ole vielä häikäissyt. Yhdeksässä ottelussa joukkue on ottanut juuri ja juuri yli pisteen ottelua kohden.
Vaikka Starsin Hyökkäyksessä riittää tähtiä, niin Dallas on pelannut paremmin puolustussuuntaan. 25 pästttyä maalia yhdeksään peliin on hyvä. Tehtyjä maaleja sen sijaan on ainoastaan 28, joka on keskivertoa vähemmän.
Erikoistilanteissa Dallas on ollut hyvä. Ylivoimaprosentti on 29,6, ja alivoimaprosenttikin 84,0. Toisaalta kun katsoo joukkueen miehistöä ylivoimalla, niin korkea lukema ei ole ihme. Ylivoimalla operoivat mm. sellaiset nimet kuin Jamie Benn, Tyler Seguin, Alexander Radulov ja Jason Spezza.
Puolustuspäässä suurimmat minuutit ovat keränneet John Klinberg, Esa Lindell ja tulokaskauttaan pelaava Miro Heiskanen. Maalilla Ben Bishop on pelannut hyvin.
Ottelun suosikki on Dallas. Kertoimissa se sajaa yli 2,00 kertoimia, jotka ovat pelattavia. Detroitin peli ei ole uomissaan, ja Dallasin rutiini on kovemmalla tasolla. Dallas on parempi yhdistelmä kokemusta, ja nuoria lupauksia. Detroitin joukkueesta puuttuu kunnon johtajahahmo.
Muita pelattavia kohteita kannatta hakea maalmääristä. Alkukaudesta Dallas ei tehnyt paljon maaleja, mutta on parantanut viime peleissä. Detroitin pelissä on lisäksi lähes kaikki osatekijät sekaisin. Ylivoimalla molemmat joukkueet ovat pelanneet hyvin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ