NHL pe 19.03. klo 01:30

Detroit Red Wings - Dallas Stars

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saako Dallas maalihanat kunnolla auki Detroitia vastaan?

Detroit Red Wings pääsee ensi yönä ottamaan mittaa Dallas Starsista. Kumpikin joukkue on keskisen divisioonan pohjalla, mutta tarinat ovat hyvin erilaiset. Dallas on pelannut vähemmän ja saanut peliään hieman parempaan kuosiin, kun taas Detroitille ei ole näkyvissä helpotusta. Näin ollen pelivalintamme on, että Dallas on ottelun lopullinen voittaja. Veto siis osuu, jos Dallas voittaa varsinaisella peliajalla, jatkoajalla tai rankkareilla.

Dallas kärsi alkuvuodesta pitkästä tappioputkesta. Nyt se on kuitenkin selätetty, ja viimeisistä seitsemästä ottelustaan joukkue on voittanut kolme. Vain kertaalleen se on jäänyt kokonaan pisteittä, mikä kertoo siitä, kuinka tasaisia kaikki väännöt ovat olleet. Maalintekopeli on ollut joukkueen suurin ongelma, mutta sekin näytti jo heräämisen merkkejä edellisessä ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan. Stars onnistui luomaan paljon paikkoja, mutta erinomainen maalivahtipeli jätti onnistumiset vain kolmeen. Maalinteko-ongelmien vuoksi kohdevalintamme on kuitenkin lopullinen voittaja eikä ottelun suora voittaja.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vaikka Detroit ja Dallas ovat sarjataulukossa lähekkäin, ovat joukkueet kuin eri maailmoista. Jälleenrakennusprosessin keskellä oleva Detroit tuskailee pelin kaikilla osa-alueilla. Joukkueen maaliero on tällä kaudella umpisurkea -31. Joukkue on tehnyt toisiksi vähiten maaleja koko liigassa ja päästänyt niitä neljänneksi eniten! Dallasin maalinteko-ongelmista puhutaan paljon, mutta on hyvä huomioida, että Detroit on pelannut viisi ottelua Starsia enemmän ja tehnyt kaksi maalia vähemmän.

Paperilla joukkueiden välillä on valtava tasoero. Dallas on jo näyttänyt heräämisen merkkejä, ja pikkuhiljaa joukkue alkaa muistuttaa sitä samaa ryhmää, joka taisteli viime kaudella Stanley Cup -finaaleissa. Detroit taas on pärjännyt juuri niin hyvin kuin heidän miehistöltään voi odottaa. Näin ollen pelivalintamme on, että Dallas on matsin lopullinen voittaja.