ke 05.12. klo 02:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Detroit Red Wings – Tampa Bay Lightning | Detroit saa vieraakseen sarjan kärkijengin

NHL jatkuu autokaupunki Detroitissa, jossa vaisuhkosti pelannut isäntäjoukkue saa vieraakseen yhden sarjan kovimmista joukkueista, eli Tampa Bay Lightiningin. Floridalaisjoukkue pitää hallussaan sarjan piikkipaikkaa, joten Red Wingsille voi ennustaa hikistä iltapuhdetta.
Detroit ei lukeutunut ennen kauden alkuakaan suuriin suosikkeihin. Joukkue etsii peliään, ja luo uutta joukkuetta. Ennen kautta konkari Henrik Zetterberg joutui lopettamaan uransa loukkaantumisen takia. Tämän myötä joukkue menetti todella arvokkaan pelaajan kentällä ja pukukopissa.
90- ja 00-luvun kovat saavutukset ovat tänä päivänä muisto vain Detroitissa. Avainpelaajat ovat siirtyneet yksi kerrallaan sivuun, eikä nuoremmat pelaajat ole pystyneet täyttämään legendojen jättämiä suuria saappaita.
Tällä hetkellä Detroit majailee Itäisessä konferenssissa sijalla 12. mutta takana olevilla joukkueilla on melkein kaikilla kaksi peliä vähemmän pelattuna kuin Detroitilla. Varsinkin alkukausi oli todella synkkä jakso Detroitille osittain monien loukkaantumisten takia. Sen jälkeen loukkaantuneiden lista on pienentynyt, ja peli on parantunut hieman.
Tällä hetkellä loukkaantuneiden listalla ovat Darren Helm, Tyler Bertuzzi sekä Trevor Daley. Kolmikosta nuori Bertuzzi on pelannut kelvollisen alkukauden sijoittuen kolmanneksi joukkueen sisäisessä pistepörsissä. Edellä ovat joukkueen kiistatta tärkeimmät hyökkääjät, eli Dylan Larkin ja Gustav Nyquist. Puolustajista suurimman vastuun on kantanut Mike Green, joka myös on pelannut joukkueessa eniten (21:52), sekä johtaa tehotilastoa.
Maalilla aloittaneen Jimmy Howard. joka on toistaiseksi pelannut 19 peliä mahdollisesta 27:stä. Howard on voittanut peleistään yhdeksän ja torjuntaprosentti on 92,3. Päästettyjä maaleja miehen taakse on tehty keskimäärin 2,66 ottelua kohden.
Erikoistilanteissa Detroit lukeutuu sarjan keskikastiin. Ylivoimaprosentti näyttää lukemaa 19,7, ja alivoimaprosentti on ainoastaan 78,5. Toisaalta lukemat eivät yllätä, jos katsoo sarjataulukkoa.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Vierasjoukkue Tampa Bay Lightning lukeutui jo ennen kauden alkua sarjan suurimpiin suosikkeihin, ja alkukauden peliä ja sijoitusta katsoessa väitteeseen on helppo yhtyä. Tämän hetkinen sarjaykkönen on pelannut vakuuttavan alkukauden, mutta joukkue tulee saamaan tiukan vastuksen mm. Nashvillen suunnalta.
Viime kausina seura on joka kaudella lukeutunut suurimpiin suosikkeihin ja pelannutkin hyvin, mutta joukkuetta ovat kiusanneet avainpelaajien loukkaantumiset. Tälläkin hetkellä telakalla ovat mm. Andrei Vasilevski sekä Anton Stralman. Kaikesta huolimatta joukkuetta on kasattu todella viisaasti, jonka takia Tampan menestymisikkuna on auki vielä pitkään.
Maalilla aloittaa todennäköisesti joukkueen kakkosmaalivahti Louis Domingue, joka on pelannut ailahtelevasti. Torjuntaprosentti on ainoastaan 90,0 ja päästettyjen maalien keskiarvo päälle kolmen, mutta toisaalta voittoja on kertynyt mukavasti.
Erikoistilanteissa Tampa on ollut hyvä. Ylivoimaprosentti on 28,7 ja alivoimaprosenttikin 81,8. Joukkueessa on todella paljon taitoa, joka mahdollistaa kaksi todella kovaa kenttää ylivoimalle.
Suurimmat pisteet joukkueessa ovat keränneet Nikita Kucherov sekä peräti 20 maalia 27 peliin iskenyt Brayden Point. Pahoista loukkaantumisista urallaan kärsinyt Steven Stamkos on tehnyt toistaiseksi 25 pistettä. Puolustajista tärkeitä pelaajia ovat viime kaudella hankittu Ryan McDonagh sekä Viktor Hedman. Jotain joukkueen kovuudesta kertoo sekin, että toistaiseksi 20 pistettä iskenyt McDonagh ei kuulu tällä hetkellä Tamban ylivoimakentällisiin.
Illan otteluun suuri suosikki on Tampa Bay. Se pesee kotijoukkuueen oikeastaan kaikessa. Tampalla on laittaa kentälle todella taitava ja vahva joukkue, joka on vaikea voitettava. Kovista poissaoloista huolimatta joukkue on paljon laadukkaampi, kuin kotijoukkue Detroit. Vierailijoille annettava yli kahden kerroin on ehdottomasti pelattava.
Toiseksi kohteeksi otetaan vierasjoukkueen maalimäärä. Tampa Bay on viimeisessä 10 pelissä jäänyt alle neljän maalin ainoastaan kahdesti, samaiset pelit ovat myös ainoat häviöt. Tähän peilaten lähes kahden kerroin yli 3,5 maalista kuulostaa hyvältä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ