NHL pe 12.03. klo 02:30

Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Detroit selvisi edellisestä kohtaamisesta kelvollisesti, vaikka se päättyi tappioon

Detroit Red Wings ja Tampa Bay Lightning asettuvat jälleen vastakkain tulevana yönä. Kaksikon viimeisin kohtaaminen päättyi Tampan voittoon jatkoajalla lukemin 3-4. Ottelun lähtökohdat on selvät, mutta Detroit selviytyi viimeksi varsin mallikkaasti. Pystyykö se samaan, vai tuleeko joukkueiden tasoero tällä kerralla kunnolla esille?

Detroit sai edelliseen otteluun varsin hyvän alun, kun läpi kauden tökkinyt ylivoima sai onnistumisen Adam Ernen maalilla. Juhlaa ei kuitenkaan kauaa kestänyt, vaan erätauolle mentiin Tampan 2-1 johtoasemassa. Toinen erä oli kotijoukkueelta varsin hyvä ja kolmanteen erään lähdettiin lukemissa 3-2. Kolmannen erän puolessa välissä Erik Cernak toi Tampan tasoihin ja lopulta ratkaisua haettiin jatkoajalta, jossa vieraat käytti Detroitin nukahduksen armottomasti hyväkseen. Voitto oli Tampalle kahdeksas edellisistä yhdeksästä ottelusta.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Detroit sai edelliseen otteluun kapteeni Dylan Larkinin takaisin kokoonpanoon ja Larkin onnistui myös maalinteossa. Hyökkäyspelaaminen on ollut Detroitille todella vaikeaa läpi kauden. Taitopelaajat siltä on harvassa, mutta toimittaessa kiekkoa maalille se pystyy aiheuttamaan tarvittavaa kaaosta maalintekoa varten. Tampan puolustus on ollut iskussa läpi kauden ja sen takeena on ollut loistava maalivahtipeli. Voitosta huolimatta vieraat tuskin kuitenkaan täysin tyytyväisiä edelliseen otteluun on, sillä tasoeron kaksikon välillä on selvästi suurempi mitä tulostaululla nähtiin.

Lähtökohdat otteluun on selvät, mutta peli-ideaa lähdetään hakemaan Detroitin puolelta. Tampaa vastaan harvemmin maaleilla juhlitaan eikä Detroitin hyökkäyspelaamisessa ole sen suuremmin kehuttavaa, mutta edellisen ottelun tavoin Detroitilla on hyvät mahdollisuudet onnistua maalinteossa muutaman kerran. Tampan hyökkäys on sen verran tulinen, että se luultavasti kurittaa Detroitin ajoittain todella ailahtelevaa puolustusta, mutta toivotaan että siinä samalla verkko heiluu myös toisessa päädyssä.