NHL ke 10.03. klo 02:30

Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Detroit on valtavan haasteen edessä!

Detroit Red Wings joutuu tulevana yönä valtavan haasteen eteen, kun sen vieraaksi saapuu hurjassa vireessä oleva Tampa Bay Lightning. Joukkueiden tasoero on valtava ja vieraat lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti kuluneella kaudella ja molemmat päättyi Tampan voittoon lukemin 5-1 ja 3-1. Suuresta tasoerosta huolimatta peli-ideaa lähdetään hakemaan Detroitin kautta maalimäärien osalta.

Detroitille kausi on ollut odotetun haastava eikä oikein mikään ole onnistunut. Yksittäisiä hyviä otteluita on tullut siellä ja täällä, mutta yleisilme on kuitenkin ollut heikko. 26 ottelussa se on tehnyt ainoastaan 54 maalia ja omiin on mennyt peräti 87. Loukkaantumiset on osittain vaivanneet, mutta myös materiaalin kapeus on suuri ongelma. Usein kelvollista esityksistä huolimatta pienetkin virheet näkyy isosti tulostaululla. Selvästi tappiolle joutuessaan Detroitilta ei ole löytynyt kykyä nousta mukaan taistelemaan voitosta. Ylivoimapelaaminen on näyttänyt viime aikoina hieman paremmalta. Tampaa vastaan maalivahdilta vaaditaan jälleen huippuesitystä ja viimeistelyyn olisi löydettävä tehokkuutta.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tampa on tuloksellisesti ollut odotetun vakuuttava ja edellisistä kahdeksasta ottelusta se on voittanut seitsemän ja ainoa tappio tuli Chicago Blackhawksia vastaan voittolaukausten jälkeen. Jokaisella osa-alueella tulee onnistumisia, vaikka peliesitykset ei olisikaan pelkkää dominointia. Joukkueen materiaali on sen verran laaja ja laadukas, että myös virheisiin on varaa. Maalivahti Andrei Vasilevski on ollut loistava ja hänen otteet on pitäneet Tampan päästetyt maalit todella vähissä. Vasilevskiltä kuitenkin usein vaaditaan paljon huippupelastuksia. Hyökkäyspelaamisen tulisi kuitenkin onnistua varsin vaivattomasti tulevana yönä.

Detroitin viimeistely on ollut heikkoa ja Tampaa vastaan ei puolestaan ole maaleilla juhlittu, mutta pelivalintaa lähdetään hakemaan Detroitin onnistumisesta maalinteossa vähintään kahdesti. Detroitilta on huippupelaajat vähissä, joten se varmasti pyrkii toimittamaan kiekkoa paljon maalille ja sitä kautta aiheuttamaan kaaosta ja irtokiekkoja. Tampa mitä luultavimmin hallitsee ottelua ja todennäköisesti myös onnistuu maalinteossa useammankin kerran. Mikäli Tampa pääsee tukevaan johtoasemaan, saattaa myös puolustuspeli hellittää.