pe 12.10. klo 02:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Detroit Red Wings – Toronto Maple Leafs | Jääkö isäntä jyrän alle?

Detroit Red Wings saa vieraakseen Toronto Maple Leafsin. Kummallakin joukkueella on kausi lähtenyt takkuillen käyntiin. Detroit on hävinnyt kaikki kolme otteluaan ja Toronto on voittanut neljästä ottelusta kolme, joista kaksi jatkoajalla.
Tällä hetkellä Detroit kärsii loukkaantumisista. Joukkueen puolustajista loukkaantuneiden listalla ovat Mike Green, Trevor Daley, Jonathan Ericsson ja Niklas Kronwall. Tämänhetkisen tiedon mukaan puolustaja Kronwall saattaa pelata seuraavassa pelissä.
Kotijoukkueen maalia vartioi todennäköisesti päävastuun viimeisimmissä otteluissa kantanut Jimmy Howard. Kokeneen 34-vuotiaan kassarin päästettyjen maalien keskiarvo on 2,34 osumaa ottelua kohden ja torjuntaprosentiksi on muodostunut kelvollinen lukema, 92,4. Hyökkäysvoimaa isäntien joukkueesta löytyy, mutta miten kohtalaisen kokematon puolustus pärjää Toronton erittäin vahvaa hyökkäystä vastaan?

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Toronton hyökkäys on toiminut erittäin hyvin. Neljässä ottelussa joukkue on täräyttänyt 20 maalia ja päästettyjä maaleja on 17. Kaikkia päästettyjä maaleja ei voi laittaa maalivahti Fredrik Anderssonin piikkiin, koska puolustuspelaamisessa on ollut haasteita. Andersson on aloittanut kolmessa ottelussa ja päästettyjen maalien keskiarvo on 3,37 ottelua kohden ja torjuntaprosentti 89,2.
Vierasjoukkueen ykköstähtinä ovat häärineet Auston Matthews (7+3=10), Morgan Rielly (2+8=10), Mitch Marner (2+6=8) ja John Tavares (6+0=6). Ykköskenttään nostettu suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen pelasi viimeisimmässä ottelussa erinomaisesti ja toi lisää nopeutta sekä karvausvoimaa hyökkäyspäähän.
Kotijoukkue on viettänyt kaksi välipäivää lyhyen vieraspelikiertueen jälkeen. Detroit pelasi 8. ja 9.10. Kaliforniassa Anaheimia ja Los Angels Kingsiä vastaan. Toronto pelasi edellisottelunsa Texasissa Dallas Starsin vieraana 10.10 ja vieraspelikiertue jatkuu yhden välipäivän jälkeen. Alkukaudesta matkustamisella ei pitäisi olla kovinkaan suurta merkitystä ja molemmat joukkueet ovatkin todennäköisesti ehtineet levätä riittävästi.
Vierasjoukkueella on hyvät mahdollisuudet ottaa voitto Detroitista. Kotijoukkueella on hyviä hyökkääjiä, mutta maaleja on syntynyt vähän. Toronton hyökkäyskoneisto puolestaan on näyttänyt kahdessa edellisessä ottelussa mihin se pystyy.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ