NHL ma 12.11. klo 04:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Edmonton – Colorado | Avalanche takaisin voittokantaan Oilersin kustannuksella?

Edmonton Oilers isännöi Colorado Avalanchea NHL:ssa sunnuntain ja maanantain välisen yön ottelukierroksella. Kummallekaan joukkueelle voittaminen ei ole ollut helppoa viime aikoina. Uhmpelaajat tarjoaa vihjeen ja pelivalinnat vedonlyöjien käyttöön!
Edmonton Oilers on hävinnyt kolme edellistä kamppailuaan ja hamuaa takaisin voittojen tielle kotiottelussaan Coloradoa vastaan. Helppoa se ei kuitenkaan ole, sillä Oilers vaeltaa synkissä vesissä. Viiteen edelliseen otteluun tehtyjä maaleja on ainoastaan 13. Puolustuksesta on sivussa slovakialainen Andrej Sekera.
Colorado on ennen kamppailua tasapisteissä Edmontonin kanssa läntisen konferenssin jaetulla kahdeksannella sijalla. Otteluita on molemmilla pelattuna 16 ja pisteitä kerättynä 17. Avalanche on viiden ottelun tappioputkessa, mutta kolme kamppailuista on ollut tasaisia maalin pelejä.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Vierasjoukkueen tähtenä tuikkii Mikko Rantanen, joka on NHL:n jaettu pistekärki 16 pelaamansa ottelun jälkeen (5+19=24). Edmontonin suomalaispelaajista Jesse Puljujärvi on lähetetty odotetusti farmiin, mutta Mikko Koskinen on esittänyt ajoittain maalinsuulla loistavia otteita. Cam Talbot on silti öljyjoukkueen selkeä ykköstorjuja.
Kun kaksi edelliset ottelunsa heikommin pelannutta joukkuetta kohtaa NHL:ssa, herää kysymys, minkä vuoksi toinen on asetettu niin suureen ennakkosuosikin asemaan. Tässä kamppailussa Edmonton on asetettu kuskin paikalle ennakkoon liian selvästi, vaikka Coloradon kausi on kokonaisuutena ollut parempi. Sen taso on viime aikoina laskenut selvästi, mutta ennen syöksyä joukkue esitti loisto-otteita.
Loukkaantumistilanteessa ei muutoksia vierailijoillakaan ole, joten kyseenalaistetaan Edmontonin ennakkosuosikin asema asettamalla Coloradon voitto kahdella tapaa ja maltillisella panostuksella pelivalinnoiksi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ