to 13.06. klo 03:00

Boston Bruins - St. Louis Blues

Nähdäänkö St. Louis Bluesilta seiskapelissäkin pikainen toipuminen turpasaunasta?

NHL-kausi huipentuu torstain vastaisena yönä kahden huippujoukkueen huikean finaalisarjan päätteeksi sen seitsemännessä ottelussa. Boston Bruins kampesi edellisessä kamppailussa sarjan tasoihin, mutta ennen viimeistä erää se oli ajoittain hätää kärsimässä. St. Louis on jo kerran ottelusarjassa tullut rankan tappion jälkeen takaisin – onnistuuko se myös kauden viimeisessä kamppailussa?

St. Louis Blues hävisi edellisessä ottelussa, koska se oli maalipaikoissaan todella tehoton. Kahdessa erässä pelaaminen oli äärimmäisen tasaista ja toiselle tauolle lähdettiin vierasjohdossa 0–1. Viimeisessä erässä homma levisi täysin käsiin, kun siinä nähtiin peräti viisi maalia ja vierasvoitto kirjattiin Bluesin kotiluolassa lopulta numeroin 1–5. Bruins viimeisteli tehokkaasti ja St. Louis hakkasi päätään pudotuspeleissä sensaatiomaisesti esiintyneeseen Boston-kassari Tuukka Raskiin.

Talleta 10€ – saat 50€ pelirahaa!

Coolbetin huippubonus uusille pelaajille – kympillä 50€ pelirahaa!

Molemmilla joukkueilla on ollut omia jaksojaan niin finaalisarjassa kuin otteluiden sisällä. Seuraavassa Bostonissa pelattavassa sarjan seitsemännessä ja ratkaisevassa kamppailussa edellisen taiston kaltaista repeämistä tuskin nähdään ja molemmat joukkueet puristavat parastaan viimeistä kertaa askissa tällä kaudella. St. Louis hävisi sarjan kolmannen kamppailun kotijäällään numeroin 2–7, mutta voitti seuraavat kaksi ottelua.

Blues on siis onnistunut jo kerran kääntämään tukalan tilanteen voitokseen. Äärimmäisen fyysisesti pelaavalla raskaalla kalustolla löytyy takuulla jalkaa ja nälkää vielä viimeisessä taistossa. Kerrointen puolesta Bostonia on yliarvioitu odotetusti läpi finaalisarjan, joka on ollut kokonaiskuvassa huipputasainen.

Viimeisessä finaalissa voittaa kylmäpäisempi ja pelirohkeampi joukkue. Bostonilla on kokemusta Stanley Cupin voittamisesta, mutta vierailla sitä ei juurikaan ole. Oscar Sundqvist on ainoa Blues-pelaaja joka on voittanut maljan – hänkin pienessä roolissa pelatessaan Pittsburgh Penguinsissa. Bostonilla voittajia on vino pino.

Vaikka St. Louisilla ei ole kokemusta voittamisesta, on sillä rutkasti kokeneita ammattilaisia ja kokemukseen kamppailu ei ratkea. Useille St. Louisin pelaajille tämä seitsemäs finaalisarjaottelu saattaa olla uran viimeinen mahdollisuus poimia sormus mestaruuden merkiksi. Itseluottamuksen on oltava tapissa, joukkue on pelannut mitä ihmeellisimmän kauden, noussut pohjasakasta finaaleihin ja nyt kausi on mahdollisuus päättää mestaruuteen.

Joukkueen päävalmentajasta – joka toimii edelleen väliaikaisen päävalmentajan tittelillä – Craig Berubella on mahdollisuus ottaa seitsemäntenä kesken kauden ruoriin hypänneenä luotsina NHL:n historiassa Stanley Cup samalla kaudella. Viimeisimpänä tässä onnistui kaudella 2015–2016 Penguinsin Mike Sullivan.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>