ma 27.05. klo 03:00

Boston Bruins - St. Louis Blues

Sinetöikö St. Louis sensaation, vai venyykö Boston Stanley Cupiin?

Boston Bruins ja St. Louis Blues kohtaavat vaiherikkaiden ja yllätyksellisten NHL:n pudotuspelien finaaleissa. Viisi ottelusarjaa on venynyt seitsemänteen kamppailuun, ennakkosuosikkeja on pudonnut pois varhaisessakin vaiheessa ja nyt kaikki huipentuu finaaliin.

Kun St. Louis oli yksi koko sarjan heikoimmista nipuista parinkymmenen ottelukierroksen jälkeen ja Mike Yeo sai potkut, kukaan ei kuvitellut joukkueen nousevan hurjaan vireeseen ja kipuavan aina Stanley Cup -finaaleihin saakka. Uudeksi väliaikaiseksi päävalmentajaksi nimitettiin Craig Berube, joka on nyt ehdolla NHL:n parhaaksi valmentajaksi. Lienee vain ajan kysymys, milloin väliaikainen-etuliite katoaa vastuuvalmentajan tittelin tieltä.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO + MM95-kollege!

Boston Bruins – toisin kuin St. Louis – on pelannut läpi kauden melko vakaasti. Toki silläkin on ollut omat vaikeutensa, mutta runkosarjan jälkeen se oli yksi suurimmista mestarisuosikeista ja nyt se on edennyt finaaliin. Bruce Cassidyn luotsaaman Bruinsin syömähammas on ollut tällä kaudella noin kolmasosan joukkueen pisteistä tehnyt David Pastrnakin, Patrice Pergeronin ja Brad Marchandin muodostama hyökkäyskolmikko.

St. Louisin nousun taustalla on monia syitä, kuten Beruben uusi pelitapa. Mies ei ole vääntänyt joukkueelle väkisin muottia, vaan hän on luonut sellaisen systeemin, joka tukee jokaista pelaajaa ja on tehty joukkue edellä. Maalivahti Jordan Binnington on noussut nuottipaitojen ykköstorjujaksi ja oli myös St. Louisin nousun suurin yksittäinen takuumies.

Bostonin maalilla torjuu Tuukka Rask, jolla on ollut tällä sesongilla omat vaikeutensa, mutta pudotuspeleissä suomalainen on ollut erinomainen.

St. Louis Bluesilla on yksi pelaaja, joka on voittanut Stanley Cupin, Bostonilla mestaruuden voittaneita on huomattavasti enemmän. Vaikka St. Louis on tehnyt yhden NHL-historian sensaatiomaisimmista nousuista, on kuitenkin vedonlyönnin kannalta katsottava kokonaisuutta, mikä tekee Bruinsista ennakkosuosikin.

Boston on kentän jokaisella osa-alueella todella kokenut ja sen alakerta on tukevammalla pohjalla kuin St. Louisilla. Blues on yllättänyt kevään ottelusarjoissa vastustajiaan hurjalla rymistelyllä ja sellaisella fyysisyydellä, johon ei pysty kuin täydellisessä tahtotilassa. On kuitenkin muistettava, että nyt vastassa on Boston, jonka kenties suurimpia vahvuuksia ovat vastustajan väsyttäminen ja virheisiin altistaminen nimenomaan fyysisen pelaamisen kautta sekä pitkään hiotun oman pelityylin kärsivällinen jauhaminen niin kauan, että tulosta syntyy.

Uskotaan, että Bruins ottaa ensimmäisessä osassa kotiyleisönsä tuella kiinnityksen Stanley Cupiin. On kuitenkin selviö, että ottelusarjasta tuskin mitään läpihuutojuttua on tulossa.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>