ma 10.06. klo 03:00

St. Louis Blues - Boston Bruins

Tekeekö St. Louis Blues uskomattomasta totta?

NHL-kausi lähenee loppua, kun St. Louis Blues isännöi kuudetta kamppailua Stanley Cup -finaaleissa maanantain vastaisena yönä. Boston Bruins oli jossain vaiheessa sarjaa jopa selkeästi niskan päällä, mutta nyt nuottipaidat on kääntänyt asetelman toiseen suuntaan ja ottelusarja on sille katkolla kotikamppailussa.

St. Louis voitti Bostonissa edellisen finaaliottelun 1–2-lukemin todella tasaisten vaiheiden jälkeen. Ennen viimeisintä taistelua joukkueet kohtasivat St. Louisissa, jossa Blues onnistui kotikamppailussaan kasaamaan itsensä rankan 2–7-tappion jälkeen.

Talleta 10€ – saat 50€ pelirahaa!

Coolbetin huippubonus uusille pelaajille – kympillä 50€ pelirahaa!

Bluesin tarina on uskomaton. Joukkue suoritti alkukauden täysin ala-arvoisesti, antoi potkut päävalmentajalleen, aloitti nousukiidon, pääsi pudotuspeleihin ja on nyt voiton päässä Stanley Cupista.

Finaalisarja on ollut uskomattoman tasainen, vaikka välillä Boston näyttikin jo menevän menojaan. Tällä hetkellä erot joukkueiden välillä ovat todella pieniä, mutta vapautuneemmin sarjan kuudenteen otteluun pääsee Blues, joka voitolla nappaa NHL-mestaruuden. Selkä seinää vasten pelaava Bruins on NHL:ssä äärimmäisen meritoitunut ja kokenut ryhmä. Se paikka, jossa joukkue tällä hetkellä on, takaa kuitenkin kokeneemmallekin ryhmälle oman painetilansa.

Äärimmäisen fyysinen on finaalisarja ollut ja kovaa pelaaminen on lukeutunut niin ikään molempien joukkueiden vahvuuksiin näissä pudotuspeleissä. Kauden tärkeimmällä hetkellä St. Louis on kuitenkin omalta osaltaan onnistunut fyysisessä pelaamisessa paremmin kuin Bruins. Lisäksi joukkue on viimeisimmissä kamppailuissa osunut maalipaikoistaan Boston-nuottaan tehokkaasti.

Uskotaan, että maaleilla ei kauden tähän saakka tärkeimmässä kamppailussa taaskaan mässäillä ja peli-ideana kamppailuun toimii vähämaalisuus (valinta: ottelussa alle 4.5 maalia). Toisena kohteena pelataan maltillisella panostuksella Blues-voittoa. Sensaatio on jo todella lähellä ja huikea kotiyleisö antaa takuulla parhaan mahdollisen tuen nuottipaidoille.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>