ti 04.06. klo 03:00

St. Louis Blues -  Boston Bruins

Nappaako Boston Bruins kolmannen kiinnityksen NHL-finaaleissa?

St. Louis Blues kohtaa toistamiseen kotonaan Boston Bruinsin kotiluolassaan NHL:n finaaleissa. Nuottipaitojen kannalta sen ensimmäinen kotikamppailu oli täysi fiasko ja lopputuloksena oli murskatappio. Nähtäväksi jää, kääntääkö Blues vielä kelkan kokeneempaa Bruinsia vastaan Stanley Cup -finaaleissa.

NHL:n finaalisarja on nyt tilanteessa 2–1 Bostonin hyväksi. Joukkue voitti ottelusarjan avausottelun 4–2-lukemin kotikaukalossaan ja sarjan viimeisimmän eli kolmannen taistelun St. Louisissa peräti nuemroin 2–7. Kahden Boston-voiton välillä Blues onnistui, kun se kaatoi Bruinsin vieraissa niukasti 2–3-jatkoaikavoitolla.

LUNASTA MM2019-kollege!

St. Louisia koetellaan tällä hetkellä sillä kokonaiskuvassa finaalien tapahtumat eivät tähän saakka ole olleet tasaisia – eivät edes lähes tasaisia – ja vaikka edellisottelu repesi totaalisesti, olivat myös sarjan ensimmäiset kamppailut kokeneemmalle Bruinsille suotuisia, mutta niissä sentään Bluesillakin oli hetkensä. Viimeisimmässä kamppailussa ei nuottipaitojen kannalta ollut juuri mitään hyvää.

On todella vaikeaa uskoa – niin hieno tarina kuin Blues tällä kaudella onkin – että St. Louisilla riittäisi potkua kääntämään pitkää ottelusarjaa Boston Bruinsia vastaan. Joukkueet ovat keskenään loppupeleissä melko samankaltaisia ja erityisesti St. Louis on ollut polvillaan alueella, joka vahvuutenaan se on näissä pudotuspeleissä edennyt.

Bostonilla on samankaltaista fyysistä vahvuutta kuin St. Louisilla. Sellaista ei ole Bluesin aiemmilta vastuksilta tahtonut, ainakaan riittävissä määrin, löytyä ja tällä hetkellä nuottipaitojen ryhmä on kovimman haasteen edessä näissä pudotuspeleissä.

Jos sarjatilanne olisi seuraavan kamppailun jälkeen Bruinsille 1–3, olisi myös vuori kiivettäväksi Bostonissa todella iso Bluesille, jossa on ainoastaan yksi Stanley Cup voittaja. Hän on Oscar Sundqvist, joka oli taannoin Pittsburgh Penguinsin mestarijoukkueessa vähäisellä vastuulla.

Bostonin ryhmässä voittaneita pelaajia on parisen kentällistä, ja jos ottelusarjan kulku jatkuu nähdyn kaltaisena, on niitä pian toiset moiset lisää. Uskotaan, että St. Louis on pyristelynsä pyristellyt ja Bruins siirtää ottelusarjan ratkaisumahdollisuuden Bostoniin.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>