NHL ti 02.03. klo 02:00

Florida Panthers - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Floridan ja Carolinan välille voidaan odottaa jälleen viihdyttävää kamppailua!

Maanantain ja tiistain välisenä yönä Florida Panthers ja Carolina Hurricanes kohtaavat toisen kerran perättäin. Edellisen ottelun Carolina vei lopulta voittolaukausten jälkeen lukemin 3-4. Kolmannessa erässä syntyi peräti viisi maalia, mutta myös aiemmin molemmilla oli muutama loistava maalipaikka. Peli-ideaa lähdetään hakemaan runsasmaalisuudesta ja toivotaan, että jälleen saadaan maalihanat auki.

Florida on edellisistä viidestä ottelusta hävinnyt kolme ja vaikka joukkue on laukonut todella paljon, ei sen viimeistely ole ollut aivan kohdillaan. Läpi kauden Florida on laukonut sarjan eniten ottelua kohden ja myös maalinteko on kärkinimien johdolla toiminut hyvin. Maalilla Sergei Bobrovsky oli vakuuttava, vaikka muuten kausi on ollut hänelle haastava. Aleksander Barkov oli edellisessä ottelussa ainoa pisteille päässyt suomalainen ja hänen osaamistaan nähtiin voittolaukauksissa komean maalin muodossa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kotijoukkueen tavoin Carolina pyrkii laukomaan paljon ja tasakentällisin se on pystynyt hallitsemaan pelejä. Muutamassa aiemmassa ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan Carolinalla oli vaikeuksia maalinteossa, mutta Floridaa vastaan sen pitäisi olla helpompaa kotijoukkueen heikommasta puolustus- ja maalivahtipelistä johtuen. Erikoistilanteissa joukkueet on olleet lähes tasavahvoja, mutta 5vs5 pelattaessa Carolina on joukkueista hieman vahvempi.

Kumpikaan joukkueista ei ole huono puolustussuuntaan, mutta tällä kerralla luotetaan hyökkäyksen vahvuuteen. Pelivalinnaksi nostetaan yli 6 maalia, joka palauttaa panoksen maalimäärän jäädessä tasan kuuteen. Molempien joukkueiden viimeisimmät ottelut ei ole pitänyt sisällään suuria maalijuhlia, mutta molemmat joukkueet tykkäävät laukoa runsaasti ja myös tulivoimaa löytyy riittämiin.