su 14.03. klo 02:00

Florida Panthers - Chicago Blackhawks

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Molempien joukkueiden otteluissa on viime aikoina mätetty maaleja oikein urakalla!

Tulevana yönä Florida Panthers ja Chicago Blackhawks tarjoilee kiekkoviihdettä, kun luvassa on lähtökohtaisesti vauhdikas taisto, josta tuskin maaleja puuttuu. Kaksikko kohtasi kahdesti tammikuun lopulla ja tuolloin Florida oli vahvempi molemmissa. Florida lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta maalivahtipelin onnistuessa Chicagolla on hyvät mahdollisuudet haastaa.

Florida on ollut viime aikoina vahvoilla ja se on voittanut edellisistä viidestä ottelusta neljä. Kahdeksaan otteluun se on jäänyt täysin ilman pisteitä ainoastaan kertaalleen. Hyökkäyspeli toimii Jonathan Huberdeaun ja Aleksander Barkovin johdolla hyvin, vaikkakin se on päässyt viime aikoina mässäilemään maaleilla heikosti puolustavien joukkueiden kustannuksella. Maalilla Sergei Bobrovskilla on ajoittain ollut vaikeuksia, mutta Chris Driedger on esiintynyt hyvin. Puolustuspelaaminen on kotijoukkueella vahvempaa, mutta myös se on ollut ajoittain ongelmissa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Chicagon otteet on viime aikoina vaihdelleet suuresti. Se pelasi kaksi edellistä ottelua Dallas Starsia vastaan häviten ensimmäisen murskalukemin, mutta toisessa ottelussa tehokas viimeistely ja maalilla Kevin Lankisen hyvät otteet riitti voittoon. Rajallisesta rosterista huolimatta Chicago on pystynyt iskemään maaleja kovaan tahtiin kärkinimien johdolla, mutta pelillisesti se ei kuitenkaan ole loistanut. Loistava ylivoimapelaaminen on ollut vieraille todella tärkeä ase. Puolustussuuntaan Chicago on ajoittain isosti vaikeuksissa ja maalivahtipeli nousee suureen rooliin illasta toiseen, sillä Chicagoa vastaan lauotaan keskiarvolta sarjan eniten ottelua kohden.

Florida lähtee otteluun melko selkeänä ennakkosuosikkina, mutta Chicago on kuitenkin osoittanut iskukykyään jatkuvasti. Peli-ideaa lähdetään hakemaan tällä kerralla runsasmaalisuudesta normaalia korkeammalla linjalla. Molempien joukkueiden otteluissa on viime aikoina päästy nauttimaan runsaasti maaleista ja samaa toivotaan myös tänään. Panos kannattaa kuitenkin pitää maltillisena.