NHL to 01.11. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Florida Panthers – Winnipeg Jets | Tätä on odotettu – NHL saapuu Helsinkiin!

NHL:n Global Series -otteluita pelataan tällä kaudella Suomessa kaksi kappaletta! Ensimmäinen osa on tarjolla torstaina, kun kello 20 alkavassa ottelussa kohtaavat Florida Panthers ja Winnipeg Jets. Toisen Helsingin ottelunsa joukkueet pelaavat heti perjantaina. Uhmapelaajat tarjoaa torstain kamppailuun ennakon ja vihjeen vedonlyöjien käyttöön!

Winnipegin alkukausi ollut kohtalainen – Panthersilla todella vaikeaa

Jets on pelannut kuluvalla kaudella 12 kamppailua, joista se on voittanut seitsemän. Floridalla puolestaan on tilillään vasta yhdeksän ottelua, joista peräti viisi on mennyt jatkoajalle tai voittomaalikilpailuun ja näistä sillä on kaksi voittoa. Varsinaisen peliajan tappioita sillä on neljä.
Panthers on koko itäisen konferenssin jumbosijalla keräämillään seitsemällä pisteellä. Winnipeg puolestaan on läntisen konferenssin kärkipäässä 15 pisteellään.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Suomalaiset suurennuslasin alla:

Aleksander Barkov, Florida
Panthersin suomalaiskapteeni on ollut joukkueensa harvoja valopilkkuja alkukaudesta. Loukkaantumisten vuoksi peliaika on paisunut joissakin kamppailuissa todella suureksi. Barkov, 23, on jo nuoresta iästään huolimatta yksi NHL:n parhaita keskushyökkääjiä ja Floridan tulosyksikön tärkeimpiä pelaajia. Kauden yhdeksään kamppailuun on syntynyt kahdeksan tehopistettä (2+6).
Patrik Laine, Winnipeg
Alkukausi ei ole mennyt odotusten mukaisesti, 12:een otteluun on syntynyt vaivaiset kolme täysosumaa ja ainoastaan viisi pistettä (3+2=5). Lainetta, 20, on heitelty kentällisten välillä ja yritetty siten herätellä nuorta maaliruiskua. Ehkä Laine herää, kun pääsee pelaamaan kotimaassaan. Suomalaisyleisön kultapoika on vaellellut varjojen mailla erityisesti tasakentällisin pelatessa. Edellisottelussa tamperelaisnuorukainen joutui nelosketjuun, jossa hän pelasi Brendan Lemieuxin ja Jack Roslovicin kanssa.

Paljon maaleja luvassa!

Sekä Florida että Winnipeg ovat pelanneet maalirikkaita otteluita ja torstain kamppailusta onkin odotettavissa runsasmaalista taistoa. Floridan otteluissa maaliverkko on pöllynnyt keskimäärin peräti seitsemän kertaa ottelua kohden ja Jetsillä vastaava lukema on yli viiden ja puolen.
Floridan ykkösmaalivahti Roberto Luongon pelaaminen Helsingin ensimmäisessä ottelussa on epävarmaa. Todennäköisesti maalilla aloittaa päätorjuntavastuun tähänkin saakka kantanut James Reimer. Winnipegin maalia vartioinee Connor Hellebuyck, joka on torjunut kolmea lukuunottamatta kaikissa alkukauden kamppailuissa Jets-maalilla.
Winnipegin loukkaantuneiden lista on täysin tyhjä. Floridalla se puolestaan on ajankohtaan nähden pitkä kuin nälkävuosi. Ainakin viime kauden kapteeni Derek MacKenzie on sivussa, kuten ovat myös puolustaja Josh Brown ja hyökkääjät Jamie McGinn ja Micheal Haley. Sivussa on todennäköisesti myös ainoastaan viisi kamppailua tällä kaudella pelannut hyökkääjä Mark Pysyk.
Winnipeg on otteluun lähdettäessä ennakkosuosikki ja maaliodottama korkea, nämä toimivat tällä kertaa myös pelivalintojen pohjana.
Vihjettä muokattu: Luongon pelaaminen on epävarmaa, mutta mies saattaa olla kunnossa jo torstaina.