NHL to 09.01. klo 05:00

Los Angeles Kings - Dallas Stars

Roolia tarjolla Miro Heiskaselle

Los Angeles Kings kohtaa Dallas Starsin tulevana yönä. Joukkueet eivät ole kohdanneet toisiaan vielä tällä kaudella kertaakaan. Joukkueiden välillä on huomattava tasoero ja se kannattaa hyödyntää.

Los Angeles Kings on pelannut huonon kauden. Isännät roikkuvat konfferenssin viimeisellä sijalla ja heitä ei sieltä helpolla pelasteta. Kingsin peli oli karemaa katsottavaa heidän viimeisessään pelissä Columbus Blue Jacketsia vastaan. Kings ei pärjännyt kaksinkamppailuissa ja pelillisesti paketti ei ollut kasassa. Isäntiä lohduttaa se, että heillä ei ole merkittäviä poissaoloja tulevaan otteluun.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Dallas Stars on hyvässä vireessä ja peli näyttää lupaavalta. Dallas on vaihtanut tällä kaudella valmentajaansa ja suoritukset ovat olleet näyttäviä tämän seurauksena. Vieraat lähtevät kohtaamiseen paremmalla levolla ja ainoa merkittävä miinus on tämän hetken tietojen mukaan on John Klinbergin puuttuminen kokoonpanosta. Tämä tarjoaa kuitenkin loistavan tilaisuuden Miro Heiskaselle ottaa vastuuta. Muita hyvin merkittäviä vajeita ei vierailtakaan löydy.

Asetelma Kings – Dallas on päättynyt kuudella viimeisellä kerralla vieraiden voittoon. Toki edelliset pelit eivät määrittele tulevaa, mutta kaikki piirteet viittaavat saman tarinan toistumiseen, jossa Dallas Stars vie pisteet nimiinsä.

Staples Centerissä pelattava ottelu tulee olemaan hankala isännille. Dallas Stars on tällä hetkellä huomattavasti vastustajaansa edellä. Kertoimet ovat tulossa alas, mutta ne ovat vielä pelattavia. Pelivalintana toimii vierasvoitto varsinaisella peliajalla.

10 euroa pelirahaa