NHL pe 09.11. klo 05:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Los Angeles – Minnesota | Vierailija esiintynyt kokonaisuutena huomattavasti vahvemmin!

Tulevan yön NHL-kierroksen päättää Los Angeles Kingsin ja Minnesota Wildin kohtaaminen. Taannoin vastuuvalmentajansa erottanut Kings on voittanut kaksi edellistä otteluaan.
Yön kamppailuun tarjotaan kaksi pelivalintaa perusteiluineen!
Ensimmäinen pelivalinta: Minnesota kaapii pisteet
Minnesota Wild on paperilla, pelillisesti ja oikeastaan lähes kaikilla mahdollisilla mittareilla tällä hetkellä parempi joukkue kuin Kings. Isäntien kokoonpanosta puuttuu ykköstorjuja Jonathan Quickin lisäksi melko suurella todennäköisyydellä puolustaja Paul LaDue.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Minnesota hävisi edellisen kamppailunsa, mutta joukkue on pelannut alkukauden kokonaisuutena mukiinmenevää kiekkoa ja ollut jopa yllättävän nopea, vahva ja luisteluvoimainen ryhmä. Kymmeneen viimeiseen otteluun on kertynyt toiseksi eniten pisteitä koko läntisestä konferenssista. Wildin paras pistemies on 13 paunaa (6+7) summannut Mikael Granlund.
Toinen pelivalinta: maalihanat avattuna – siitä jatketaan
Kings on availlut pitkästä aikaa maalihanojaan edellisotteluissa ja Wild on pelannut melko runsasmaalisia kamppailuja läpi kauden – maalikeskiarvo sen otteluissa on ollut noin kuusi kappaletta – 14 mittelön otannalla.
Kingsin otteluissa maaleja on mennyt omiin yli kolmen keskiarvolla. Joukkue on tehnyt kauden 14 kamppailuunsa ainoastaan 32 täysosumaa, joista kahdeksan on syntynyt kahdessa edellisottelussa. Joukkueen maalia vartioi Quickin ollessa loukkaantuneena Jack Campbell.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ