NHL ti 01.01. klo 01:05

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Minnesota Wild – Pittsburgh Penguins | Joukkueet menossa eri suuntiin – hakeeko Pens vieraspisteet Minnesotasta?

Uudenvuoden aatto on perinteisesti NHL-juhlaa. Illan ja yön aikana tahkotaan yhteensä 13 ottelua. Otamme kantaa useampaan otteluun. Minnesotassa kotijoukkue saa vastaansa kovaan vireeseen päässeen Penguinsin.
Penguins saanut otteisiin tasaisuutta – pystyykö alavireinen kotijoukkue haastamaan?
Kotijoukkue Wild on hieman heikommassa vireessä. Suurimmat ongelmat on ollut tehokkuudessa, Wild tekee turhan usein vastustajan maalivahdista sankarin. Kuudesta viime ottelusta joukkue on voittanut vain viimeisen, Jetsin vieraissa. Viidessä tappiollisessa matsissa Wild sai kasaan yhteensä viisi tehtyä maalia. Tämä on aivan liian vähän voittaakseen matseja NHL:ssä. Wild tulee otteluun läntisen konferenssin kymmenenneltä sijalta.
Kotijoukkueen onnistujiin tähän mennessä kuuluu Mikael Granlund, joka pelaa tehojen valossa erinomaisesti. Granlund on saanut pelata hieman ”piilossa”, kun Suomi-median huomio on mennyt erinomaisesti esiintyneisiin nuoriin pelaajiin. Granlund on pelaamassa 80 tehopisteen kautta tällä tahdilla ja johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä.
Wild on pisteiden valossa pelannut kotona samalla tasolla kuin vieraissa, joten joukkue ei ”hengitä” kotimenestyksestä. Viimeiset kolme kotiottelua on päättynyt tappioon.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Vierailija Penguins on löytänyt otteisiinsa terävyyttä ja ennenkaikkea alkukauden suurin ongelma, pelaamisen tasaisuus on aivan toisella tasolla kun vielä hetki sitten. Toisin kuin Wild, ”Pens” pelaa juuri nyt kauden parasta kiekkoaan. Viimeisestä kymmenestä ottelusta joukkue on raapinut kasaan 16 pistettä. Itäisen konferenssin sarjataulukosta Pens löytyy tällä hetkellä sijalta kuusi.
Pens kuuluu jälleen joukkueisiin, joilta voi odottaa vahvaa suorittamista ja on yksi ”Contender” joukkueista, joten otteiden paraneminen oli aivan odotettua. Vähemmän yllätyäen juuri Sydney Crosbyn johdolla suunta on saatu oikeaksi – Crosby löytyy pistepörssin sijalta 14 ja suunta on ollut nousujohteinen.
Kumpikaan joukkue ei kärsi suurista määristä loukkaantumisia, joskin Wildilta on pois ykkösparissa erinomaisesti esiintynyt Mathew Dumba.
Pelivalintamme
Joukkueiden vireet huomioon ottaen vierasjoukkueen kerroin houkuttelee ja siinä on ensimmäinen pelivalintamme. Penguins on saanut myös puolustuksensa huomattavasti parempaan kuntoon kuin aiemmin tällä kaudella ja kun Wild kamppailee tehottomuuden kanssa, on toinen pelivalintamme kotijoukkueen vähämaalisuus.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ