pe 11.01. klo 03:00

-

NHL: Minnesota Wild – Winnipeg Jets | Katkaiseeko Patrik Laine maalittoman putkensa?

Suomalaisväriä on taas luvassa, kun Mikko Koivun johdattaman Minnesota Wildin vieraaksi perjantaiyönä saapuu Winnipeg Jets. Kiekko tippuu jäähän Suomen aikaa kello 03:00.
Minnesota Wild – tiukka taistelu pudotuspelipaikasta
Minnesota Wild on Keskisen divisioonan sijalla viisi ja kolme pistettä viimeistä pudotuspelipaikkaa pitävän Colorado Avalanchen perässä. Wildin joukkueella on kuitenkin kaksi peliä vähemmän pelattuna. Kuluva kausi on ollut mutkikas, joukkueesta löytyy laatua, mutta nähtäväksi jää riittävätkö rahkeet pudotuspeleihin. Vaikka Wild taistelisi itsensä mukaan kevään pudotuspeleihin, isompi kysymysmerkki on, onko joukkueella pudotuspeleissä mitään annettavaa.
Wildin joukkueesta löytyy mielinmäärin kokemusta, mutta iäkkäiden pelaajien otteissa näkyy hitaus, kun vastaan asettuu nopeita ja aktiivista kiekkoa pelaavia joukkueita. Wild kaipaa eittämättä lähitulevaisuudessa nuorennusleikkauksen, mikäli se haluaa tosissaan taistella pudotuspeleissä. Tiuhan pelitahdin lomassa joukkueen otteissa huomaa selvästi, kuinka vanhemman kaartin jalka yksinkertaisesti painaa.
Kotijoukkue on joka tapauksessa pelannut tällä kaudella kohtalaisen hyvin ja viime aikoina se on saanut kurottua itsensä todella lähellä pudotuspeliviivaa. Etenkin ykköskassari Devan Dubnykin parantuneet otteet ovat siivittäneet joukkueen voittojen tielle. Merkittävä poissaolo Wildin kokoonpanosta löytyy, kun puolustaja Matt Dumba on potilaana pidemmän aikaa.

Lyö riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

Winnipeg Jets – laatua löytyy
Winnipeg Jets löytyy Keskisen divisioonan toiselta sijalta, joukkue on kerännyt 42 pelaamassaan ottelussa 56 pistettä ja on vain pisteen jäljessä samaisen divisioonan ykkösjoukkue Nashville Predatorsia, lisäksi joukkueella on kolme ottelua vähemmän pelattuna.
Jets on laadultaan koko sarjan kärkijoukkueita. Joukkueelta uupuu puolustuksen liideri, Dustin Byfuglien, joka löytyy sairastuvalta. Lisäksi joukkueessa suurta maalintekovastuuta kantava Patrik Laine pelaa kuivaa kautta. Laine on onnistunut tekemään viimeksi maalin nimenomaan Minnesota Wildia vastaan pelatussa ottelussa 29. joulukuuta. Huolimatta tästä Jets on pelannut todella hyvin, mikä kertoo kuinka laadukas joukkue on kyseessä.
Jets revanssin maku suussa otteluun
Jetsin otteet ovat viime aikoina ollut vakuuttavia, joukkue on kuitenkin hävinnyt Wildille kauden kaksi aiempaa keskinäistä kohtaamista. Revanssin haluinen joukkue tulee voitonnälkäisenä otteluun, ja haluaa napata täyden pistepotin kotijoukkueelta.
Maalivahdit ovat ottelussa suuressa roolissa, niin kuin aina jääkiekossa. Connor Hellebuyck on jo varmistettu aloittavaksi torjujaksi Jets-maalille. Wildin maalivahtia otteluun ei ole vielä varmistettu, mutta mitä todennäköisimmin Devan Dubnyk tulee aloittamaan kotijoukkueen maalilla. Jets vie pidemmän korren maalivahtien kaksintaistossa, joten pelivalintamme yön otteluun tulee olemaan Winnipeg Jets, jolle tarjotaan erinomaista vieraskerrointa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>