to 04.10. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Toronto Maple Leafs – Montreal Canadies | NHL -kauden avaus!

Odotus on viimein päättynyt ja NHL alkaa. Heti alkuun saamme nauttia laatukiekosta, kun Montreal Canadiens matkustaa Toronto Maple Leafsin vieraaksi.
Toronto nappasi siirtomarkkinoilta todellisen kultakimpaleen ja John Tavaresin siirto Torontoon kuohautti New York Islandersin kannattajia. Tavares on selkeästi kotiutunut Torontoon hyvin. Hän pelasi neljässä harjoitusottelussa ja teki niissä viisi maalia ja yhden syöttöpisteen. Mitch Marner oli harjoitusotteluiden toinen valopilkku; hänen pistesaldonsa neljässä pelissä oli kaksi maalia ja kuusi syöttöpistettä.
Toronton sisällä tällä hetkellä päänvaivaa aiheuttaa William Nylanderin sopimustilanne. Nuoren ruotsalaisen tulokaskausisopimus on lopussa ja hän haluaa itselleen muhkeaa palkankorotusta. Tällä hetkellä hänet on merkattu poissa olevaksi kauden avausotteluun, mikä heikentää joukkueen hyökkäystä ja ylivoimaa. Vaikka Nylander onkin sivussa, ovat Toronton harjoitusottelut sujuneet hyvin, varsinkin silloin kun ykkösmiehistö on ollut pelaamassa.
Toronto tulee varmasti peluuttamaan samoja kentällisiä kuin harjoitusotteluissa. Ykkös- MarleuMatthewsEnnis, kakkos- HymanTavaresMarner, kolmos- LeivoKadriBrown ja neljäskentällinen JohnssonLindholmKapanen. Nylanderin allekirjoitettua sopimuksensa, ottaa hän oman paikkansa takaisin ykköskentässä, jolloin Ennis tippuu luultavasti kolmoskenttään Leivon tilalle. Toronton maalivahtina tulee varmasti aloittamaan Fredrik Andersen.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Montrealissa on tällä hetkellä käynnissä joukkueen uudelleenrakentaminen. Uusia hankintoja joukkueeseen on tehty ja Montreal pääsi pitkästä aikaa valitsemaan ykköskierroksen alussa. Jesperi Kotkaniemi valittiin kolmantena Montrealiin ja hän aloittaa kautensa avauskokoonpanossa. Tämä on pieni riski valmentaja Claude Julienilta – Kotkaniemen olisi ollut syytä pelata vielä yksi kausi SM-liigassa.
Kärkipelaaja ja samalla joukkueen uusi kapteeni, Shea Weber aloittaa kautensa sairastuvalta, mikä jättää suuren aukon puolustukseen. Ketjukoostumukset ovat eläneet Montrealissa paljon ja ne luultavimmin tulevat muuttumaan alkukauden aikana useasti. Muita loukkaantuneiden listalla olevia ovat Andrew Shaw, Nicolas Deslauriers ja David Schlemko.
Kesätauon aikana paras hankinta Montrealiin oli Max Domi, joka on pelannut viimeiset kolme kautta Arizona Coyotesissa. Tälle nuorelle keskushyökkääjälle tullaan varmasti antamaan isoa roolia joukkueessa. Muita hyviä hankintoja joukkueeseen olivat mm. konkaripelaajat Tomas Plekanec ja Tomas Tatar, sekä nuorista pelaajista Joel Armia ja Matthew Peca.
Tällä hetkellä Montrealilta puuttuu lahjakas keskushyökkääjä ja useat odottavatkin, että Kotkaniemi tulisi tämän viitan ottamaan itselleen. Tämä saattaa luoda liikaa paineita nuorelle pelaajalle. Montrealin maalivahteina ovat Carey Price ja Antti Niemi. Price on selvästi ykkösmaalivahti, mutta onko hän valmiina alkavaan kauteen? Miehellä on takana rikkonainen viime kausi loukkaantumisten vuoksi eikä välttämättä ole täydellisessä tikissä.
Toronton ketjukoostumukset ovat selkeät ja ykkösmaalivahti on luotettava. Rakennusvaiheessa oleva Montreal voi yllättää, jos Price pelaa maagisen ottelun ja puolustus toimii hyvin. Montrealin joukkueessa on kuitenkin tällä hetkellä liikaa kysymysmerkkejä, joten laitamme lapulle Torontoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ