NHL ti 20.11. klo 02:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Montreal Canadiens – Washington Capitals | Kuinka käy kauden toisessa kohtaamisessa?

Montreal Canadiens kohtaa toista kertaa tällä kaudella Washingon Capitalsin kotikaukalossaan. Joukkueet pelasivat vastakkain reilut kaksi viikkoa sitten. Tuolloin Canadiens vei ottelun nimiinsä uskomattoman loppukirin siivittämänä 6–4-lukemin – se iski kolme maalia viimeiseen kolmeen minuuttiin.

Montreal Canadiens – tämänhetkinen pelivire

Montreal Canadiens on voittanut viimeisistä viidestä ottelustaan kolme. Marginaalit ovat olleet pieniä, mutta yksi silmiinpistävimmistä asioista on ollut runsasmaalisuus. Viimeisten viiden ottelun maalikeskiarvo on runsaat seitsemän ottelua kohden.
Joukkue on ollut kuluvan kauden aikana yksi positiivisimmista yllättäjistä odotusarvoon nähden. Tietynlaisessa uudelleenrakennusvaiheessa oleva seura on näyttänyt epäilijöille, että ilman supertähtiäkin voi pärjätä.
Kokeneemman kaartin lisäksi kakkosvitjasta löytyvä parivaljakko, Jonathan Drouin ja Max Domi, on syytä nostaa esille Canadiens-rosterista. Domi johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä 24 tehopisteellä (10+14) ja Drouin puolestaan on säväyttänyt luistelunopeudellaan ja pelisilmällään tällä kaudella – 17 otteluun 23-vuotias kanadalainen on paukuttanut tehoja piste per peli -tahtiin (7+10=17).
Loukkaantuneiden listalta perinteikkään Montrealin kokoonpanosta löytyvät Paul Byron, Joel Armia sekä Shea Weber.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Washington Capitals – vieraskiertue päätökseen

Washington Capitals päättää neljän kamppailun vieraskiertueensa vieraillessaan Montrealin kotiluolassa, legendaarisella Centre Bell -areenalla. Joukkueella on varmasti edellisestä kohtaamisesta jotakin hampaankolossa, sillä Habs voitti ottelun käytännössä viimeisen kolmen minuutin aikana.
Capitals on yksi alkukauden alisuorittajista. Viime kauden mestari potee kenties pienehköä mestaruuskrapulaa, sillä rosterissa on rahkeita huomattavasti parempiinkin tuloksiin kuin tällä kaudella on nähty. Tom Wilson palasi pelikieltonsa jälkeen kaukaloon joukkueen edellisessä kamppailussa. Hän on hyvä lisä Capitalsin kokoonpanoon, kunhan ylilyönneiltä vältytään.
Suurimpia kysymysmerkkejä yön ottelun alla ovat vierailijan loukkaantumishuolet. Ykkösmaalivahti Brayden Holtby oli aamulla harjoitellut, mutta vielä ei ole varmaa tietoa onko mies pelikuntoinen. Muita kysymysmerkkejä ovat Evgeny Kuznetsov sekä TJ Oshie, jotka ovat joukkueen tärkeimpiä palasia hyökkäyspään osalta.

Revanssi – nähdäänkö maaleja yhtä paljon kuin viime kohtaamisessa?

Joukkueiden väliset kohtaamiset ovat historian saatossa olleet maalirikkaita, eikä viimeisin kohtaaminen pari viikkoa sitten tehnyt poikkeusta. Se tarjosi vauhdikasta kiekkoa ja paljon maalipaikkoja molempiin suuntiin.
Uskotaan, että molemmat joukkueet lähtevät otteluun hyökkäysvoittoisella pelisuunnitelmalla ja maaleja tullaan myös tässä taistossa näkemään. Pääkohde otteluun on yli 5,5 maalia varsinaisella peliajalla.
Vedonvälittäjät ovat laittaneet Washingon Capitalsin kertoimet huomattavaan nousuun loukkaantumisten myötä ja pitävät ennakkoasetelmissa Montreal Canadiensia suosikkina. Toinen pelivalinta otteluun onkin Washington Capitalsin voitto varsinaisella peliajalla Unibetin tarjoamalla 2,70 kertoimella, jossa on eittämättä ilmaa.