ma 26.11. klo 03:05

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Nashville Predators – Anaheim Ducks | Onko Ducksilla mitään palaa voittaa Predators vieraissa?

Vieraspeleissä todella kehnosti esiintynyt Anaheim Ducks yrittää kammeta pisteille Nashville Predatorsia vastaan. Ottelu alkaa 03.05 Suomen aikaa.
Kotijoukkue Nashville Predators
Predators on esiintynyt tasaisesti kokokauden vailla suurempia notkahduksia. Vain joukkueen erikoistilannepelaaminen on ollut murheen kryyni, mutta se varmasti tulee kauden mittaan paranemaan.
”Preds” tulee otteluun läntisen konferenssin piikkipaikalta ja viimeisen viiden ottelun kuntopuntari näyttää kuutta pistettä – kolme kotivoitto ja kaksi tappiota vieraissa.
Kokoonpanosta predsiltä puuttuu varmuudella Viktor Arvidson joka parantelee vielä viikkoja murtunutta peukaloaan. P.K Subbanin ja Kyle Turrisin pelaaminen on vielä epävarmaa. Maalissa aloittanee Pekka Rinne.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Vierasjoukkue Anaheim Ducks
Ducks löytyy läntisen konferenssin kahdeksannelta sijalta. Kuntopuntarin viimeiset viisi ottelua ovat tuoneet kuusi pistettä, kaikki kotipeleistä. Vieraissa Ducks on ollut todella suurissa vaikeuksissa ja yhdeksään vieraspeliin joukkue on kerännyt kuusi pistettä. Viimeiset viisi vieraspeliä Ducks on ollut sanalla sanoen surkea – nolla pistettä maalierolla 5:20.
Anaheim on paininut isojen loukkantumishuolien kanssa koko alkukauden. Juuri kun tilanne rupesi näyttämään paremmalta, on listalle tullut uusia nimiä. Cam Fowler on jo viisi ottelua ollut sivussa kun harjoituksissa tuli kiekko naamaan. Hampus Lindholm on ollut kolme ottelua sivussa alaraajavamman vuoksi ja jatkaa sivussa. Molemmat ovat valtavia menetyksiä Ducksin puolustukseen – nyt joukkueen alakerta on paljon Brandon Montourin varassa.
Muita poissaolijoita ovat Korbinian Holzer, Corey Perry, Carter Rowney, sekä todennäköisesti myös Patrick Eaves. Ducksin maalissa aloittanee hyvin esiintynyt John Gibson.
Pelin avaimet ja vihjeemme
Kun tarkastelee joukkueiden keskinäisten otteluiden historiaa nousee esiin se seikka, että Predators on ollut todella hankala vastustaja Ducksille kotonaan. Viimeiset seitsemän kotiottelua Preds on voittanut, joista kaksi jatkojen kautta. Joukkueet kohtasivat viimeksi marraskuun 13. päivä ja tällöin Ducks venyi pisteille voittaen 2-1 rangaistuslaukaus kilpailun jälkeen. Tällöin kokoonpanossa olivat kuitenkin nyt loukkaantuneet Lindholm sekä Fowler.
Yön ottelussa ratkaisevaa on se, miten Ducks pääsee Predatorsin kovan paineistuksen alta pois, kun kiekkovarmat puolustajat loistaa poissaolollaan.
On todennäköistä että Predators määrittää ottelun tempon ja Ducks on valtaosan pelistä suomeksi sanottuna kusessa. Uskommekin että Predators voittaa ja toiseksi valinnaksi otamme vielä voiton pienen tasoituksen kera.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ