ke 03.03. klo 03:00

Nashville Predators - Carolina Hurricanes

Nashville on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelusta, mutta tulevana yönä vastus kovenee!

Tulevana yönä Nashville Predators ja Carolina Hurricanes ottavat mittaa toisistaan toistamiseen tällä kaudella. Nashvillen kausi on ollut vaisu, mutta viime aikoina se on saanut kerrytettyä pistesaldoa mukavasti. Carolina puolestaan on ollut varsin vakuuttava ja lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Nashville saa otteluun pientä lepoetua, sillä vieraat pelasi viime yönä.

Nashville on 21 ottelusta kerännyt 20 pistettä maalieron ollessa 49-64. Maalipaikkojen valossa se on pelannut varsin kohtalaisesti, mutta maalinteko on ollut vaikeaa ja myöskään maalivahtipeli ei ole ollut toivotulla tasolla. Edellisistä viidestä ottelusta se on voittanut neljä, mutta vastassa on ollut heikkovireiset Columbus Blue Jackets ja Detroit Red Wings. Erikoistilannepelaamisessa etu kääntyy selkeästi vieraille ja etenkin heikko alivoima voi koitua Nashvillen kohtaloksi.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Carolina on viidestä edellisestä ottelusta hävinnyt kolmesti Tampa Bay Lightningille, mutta kahdessa edellisessä se kaatoi Florida Panthersin. Viime yön ottelu oli muuten varsin tasainen, mutta Florida hallitsi kolmatta erää. Kuitenkin maalivahti Alex Nedeljkovicin loistavat torjunnat piti Carolinan mukana pelissä ja voitto tuli lopulta jatkoajalla. Koko kauden osalta Carolina on pystynyt hallitsemaan 5vs5 pelatessa maalipaikkoja ja vähäisestä levosta huolimatta sillä on hyvät mahdollisuudet hallita ottelun kulkua.

Vaikka Nashville on esiintynyt hyvin viimeisimmissä otteluissa, joutuu se tulevassa kamppailussa aivan erilaiselle koetukselle. Nashville pääsee otteluun paremmin levänneenä, mutta muuten vierailla on loistavat lähtökohdat kolmannen perättäisen voiton saalistamiseen, sillä se on perustasoltaan joukkueista selkeästi vahvempi. Pelivalinnaksi nostetaan Carolinan lopullinen voitto.