NHL la 06.03. klo 21:00

Nashville Predators - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nashvillen loppukiri ei riittänyt edellisessä ottelussa!

Illalla päästään nauttimaan huippukiekosta parhaaseen katseluaikaan, kun Nashville Predators ja Florida Panthers kohtaavat toista kertaa perättäin. Edellisessä kohtaamisessa Florida oli värikkäiden vaiheiden jälkeen vahvempi lukemin 5-4. Kummankaan joukkueen viimeaikaisissa otteluissa ei ole maaleilla juhlittu, mutta pelivalintaa lähdetään metsästämään runsasmaalisuuden puolelta.

Edelliseen otteluun Florida sai hyvän alun ja ensimmäinen erä oli sillä hyvin hallussa. Erätauolle mentiin lukemissa 0-2, mutta paikkoja olisi ollut lisätä johtoa. Toisen erän alussa se kuitenkin onnistui ja Jonathan Huberdeau iski lukemiksi jo 0-3. Nashville pääsi ottelun jälkimmäisellä puoliskolla paremmin mukaan peliin, mutta loppukiristä huolimatta pisteet jäi saamatta.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Nashville on viime aikoina onnistunut keräämään hyvin pisteitä heikkovireisiltä vastustajilta, mutta läpi kauden heikko viimeistely on ollut ongelmana eikä se ole myöskään omassa päädyssä ollut parhaimmillaan. Florida on ollut pelillisesti varsin hyvä, mutta tulokset on vaihdelleet runsaasti viime aikoina. Hyökkäyspeli toimii vierailla hyvin ja se on onnistunut 22 ottelussa 72 kertaa maalinteossa. Florida on ollut ylivoimalla tehokas ja siinä sillä on loistavat mahdollisuudet kurittaa Nashvillen heikkoa alivoimaa. Molemmat joukkueet yleensä laukovat runsaasti, joten maalivahdit joutuvat varmasti koetukselle.

Florida on perustasoltaan joukkueista vahvempi ja lähtee otteluun ansaitusti ennakkosuosikkina. Nashville onnistui horjuttamaan Floridan puolustusta viime ottelussa ja sen on pystyttävä viimeistelemään aiempaa paremmin. Pelivalinnaksi nostetaan yli 5,5 maalia ja toivotaan ettei kumpikaan maalivahdeista yllä aivan huippuvireeseen, sillä maalipaikkoja voidaan odottaa aukeavan runsaasti. Panos kannattaa kuitenkin pitää maltillisena.