NHL ke 14.11. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins | Hurjia maalimääriä! Pingviinit hakee revanssin paholaisista?

NHL:ssa pelataan keskiviikon vastaisena yönä yhdeksän ottelua. Uhmapelaajilla on vainu kamppailuun New Jersey Devilsin ja Pittsburgh Penguinsin välille, joten vihje on tarjolla. Keskiviikkoyön osalta odotetaan runsasmaalista ottelua, jossa vieraiden jääkiekkoilu on valttia!

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Devilsin pelaaminen ei ole ollut hyvällä tasolla oikeastaan missään vaiheessa kautta, mutta joukkueen lähtö sesonkiin oli varsin vakuuttava tuloksellisesti. Alun jälkeen lunta onkin tullut tupaan urakalla ja edellisiin seitsemään otteluun joukkueen tilille on karttunut ainoastaan yksi voitto – omassa päässä on helissyt 34 kertaa.
Vierasjoukkueen lähtökohdat otteluun ovat huomattavasti paremmat, sillä Penguins on pelannut vieraskentillä kuluvalla kaudella seitsemän ottelua voittaen niistä viisi. Viimeisimmissä otteluissa ei ole Pittsburghillakaan kulkenut, vaikka joukkue palasi edellisottelussaan voittokantaan kaadettuaan Arizonan komeasti 4–0 numeroin.
Joukkueet kohtasivat taannoin Pittsburghissa ja silloin vierailijana ollut Devils nappasi pisteitä voittamalla Penguinsin lukemin 1–5. Tästä on takuulla jäänyt yön vierasjoukkueella jotain hampaankoloon ja vierasvoitto revanssihengessä on lähtökohtiin katsottuna todella mahdollinen.
Maalirikas kamppailu on näiden kahden hyökkäysvoimaisen ryhmän kohtaamisessa kannattava peli-idea. Joukkueista molemmat ovat pelanneet tällä kaudella 15 kamppailua ja vierailijan otteluissa maaleja on syntynyt keskimäärin yli kuusi ja puoli. Vastaavasti isäntien keskimääräinen maalilukema yhtä kamppailua kohden on jopa hivenen korkeampi kuin Penguinsilla.
New Jerseyn kokoonpanosta saattaa puuttua Nico Hischier, jonka uupuminen olisi isännille toteutuessaan äärimmäisen suuri menetys. Pittsburghilta sivussa ovat hyökkääjä Derick Brassard sekä puolustaja Justin Schultz.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ