pe 11.01. Klo 02:00

NHL: New Jersey Devils – Toronto Maple Leafs | Leafsin hyökkäyskalusto liikaa kotijoukkueelle

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

New Jersey Devils kohtaa perjantaiyönä 02:00 alkavassa ottelussa Toronto Maple Leafsin. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa aiemmin, ja vierasjoukkue Leafs on napannut otteluista tyylipuhtaat voitot 6-1 sekä 2-7.
New Jersey Devils – kuka ottaa maalinteon harteilleen?
New Jersey Devils koki todella kovan kolauksen, kun joukkueen tärkein pelaaja Taylor Hall loukkaantui. Hallin merkitys on joukkueelle kokonaisuudessaan valtava. Tulokset ovat kuitenkin olleet kohtalaisia, vaikka tähtihyökkääjä on uupunut kokoonpanosta.
Paholaisten kohdalla kevään pudotuspeleihin ei löydy menolippua, vaan joukkueen kausi alkaa siltä osin olla paketissa. Viimeaikaiset voitot ovat olleet vain valonpilkahduksia – mitä pidemmälle kausi etenee, sitä vaikeampaa joukkueella tulee olemaan kapean materiaalin vuoksi.
Joukkueen parhaan maalintekijän Kyle Palmierin lisäksi on todella vaikea hahmottaa, kuka joukkueesta nostaisi tasoaan ja ottaisi ratkaisijanviitan harteilleen – etenkin Hallin ollessa loukkaantuneena. Devilsin nuoret hyökkääjälupaukset Jesper Bratt sekä Nico Hischier ovat pelimiehiä, mutta kehitettävää on vielä paljon.
Devilsin yksi heikkous on myös joukkueen maalivahtipeli. Cory Schneider on loukkaantunut ja ykköskassari Keith Kinkaid on todella ailahteleva. Farmista nostettu 22-vuotias maalivahtilupaus Mackenzie Blackwood on saanut vastuuta ja on ollut kahdeksassa pelaamassaan ottelussa vakuuttava, mutta on vielä vaikea sanoa mihin rahkeet riittävät, mikäli vastuu kasvaa entisestään.

Lyö riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!


Toronto Maple Leafs – maalivahdit loukkaantuneina
Toronto Maple Leafsilla on ollut viimeaikoina mielenkiintoiset ajat, kun joukkueen ykkös- sekä kakkosmaalivahdit Frederik Andersen sekä Garret Sparks ovat olleet samanaikaisesti loukkaantuneina. Molempien pelaaminen Devils -ottelussa on vielä epävarmaa. Viime otteluissa joukkueen maalilla on pelannut Michael Hutchinson. 
Leafs on materiaaliltaan valovuoden kotijoukkuetta edellä. Hyökkäyskalusto on kokonaisuudeltaan ehdottomasti koko sarjan parhaimmistoa. Kahdesta ensimmäisestä kentästä löytyvät sentterit John Tavares sekä Auston Matthews ovat suoranainen pelote vastustajalle jokaisessa vaihdossa. Myös laidoilta löytyy älyttömästi nopeutta jokaisessa kentässä – Mitch Marner, Kasperi Kapanen sekä William Nylander ovat kolmikko, joiden perässä on vaikea pysyä.
Vastakkainasettelu
Luistelu sekä etenkin pelinopeus on seikka, mikä on hyvä nostaa esiin joukkueiden vastakkainasettelussa. Devilsin joukkueesta ei liiemmin nopeutta löydy verrattaessa Leafsiin. Vierasjoukkue tulee varmasti nopeilla hyökkäyksillään ja luistelunopeudellaan hallitsemaan kaukalon tapahtumia sekä luomaan maalipaikkoja. Leafs on tämän kauden aikaisemmissa kohtaamisissa takonut taululle tylyt lukemat ja samaa on lupa odottaa myös kauden kolmannessa keskinäisessä kohtaamisessa.

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: