NHL pe 26.10. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: New Jersey – Nashville | "Leiskuvaa liekitystä" – nappaako petolauma voiton paholaisista?

Nashville Predators vierailee tulevalla NHL-kierroksella New Jersey Devilsin kotiluolassa. Uhmapelaajat nostaa kamppailun ratkaisun avaimet esiin ja tarjoaa pelaajien käyttöön kaksi mainiota pelivalintaa.

New Jerseyn alku oli ”liian hyvä” – tasaisuus on pitkän kauden aikana avain menestykseen

Devilsin ensimmäisten kierrosten ottelut näyttivät kelvollisilta ja joukkue sai luotua mukavasti maalipaikkoja ja pystyi voittamaan otteluita toinen toisensa jälkeen. Viimeisimmissä kamppailuissa jäällä on kuitenkin nähty täysin erilainen paholaislauma.
Edellinen mittelö Philadelphian vieraana oli lievästi sanottuna pannukakku. Joukkue näytti jopa pelokkaalta ja suoritus jäi syvälle piippuun. Toki täytyy muistaa, että ottelu säilyi tasaisena aina kolmannen erän loppuun saakka ja numerot 5-2 eivät täysin kuvaa tapahtumia, sillä isännät iskivät kaksi osumaa tyhjiin.
Devilsin hyökkäyspelaaminen ja maalipaikkojen luominen oli kuitenkin huomattavasti heikommalla tolalla kuin kauden ensimmäisissä neljässä voitetussa ottelussa. Onko joukkue nyt palannut oikealle tasolleen tai palautettu maan pinnalle?

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Nashvillen kuntokäyrä koholla – leiskuvaa liekitystä

Predatorsin maalivahtikaksikkoa on kehuttu koko sarjan parhaaksi ja sen muodostavat kaksi suomalaista, Pekka Rinne ja Juuse Saros. Rinne on tästä kaksikosta tällä hetkellä loukkaantuneena, mutta Saros on kantanut joukkueen päätorjujan vastuun kunnialla.
Nashville on voittanut kuudesta edellisestä kamppailustaan viisi – varsinaisella peliajalla. Ainoa tappio tuli edellisessä ottelussa San Jose Sharksille kotikaukalossa värikkäiden vaiheiden jälkeen 4-5 -numeroin.
Nashville on koko sarjassa vähiten maaleja päästänyt joukkue ja sen nimi löytyykin itäisen konferenssin kärkisijalta. Joukkueen materiaali on laaja jokaisella osa-alueella ja kykenee NHL:ssä pelaamaan tasaisesti ja voittamaan enemmän otteluita kuin muut juuri tämän seikan turvin.
Ruotsalaiset Filip Forsberg ja Viktor Arvidsson ovat kuuluneet tehokalustoon alkukaudella. Samaiseen ryhmään on kuulunut myös joukko muita pelaajia, esimerkiksi Ryan Johansen. Joukkueen tasaisuudesta kertoo kuitenkin jotain, että pistekärki Forsberg (6+4), löytyy vasta pistepörssin sijalta 25.

Vierasvoitolle tarjottua kerrointa ei sivuuteta – siihen tartutaan ykkösvalintana!

Ensimmäinen kohdevalinta yön kamppailuun on selkeä. Nashville on paljon isäntiä laadukkaampi joukkue ja alkuhurmos näyttää paholaislauman osalta taantuneen. Vierasvoitolle on tarjolla mainio kerroin!
Toiseksi valinnaksi nostetaan kotijoukkueen vähämaalisuus. Vähiten maaleja koko sarjassa päästänyt Nashville, Saros viimeisenä lukkonaan, nappaa pisteet mukaansa tarjoamatta kotijoukkueelle liikaa maalijuhlia.