pe 23.11. klo 23:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: New Jersey – New York Islanders | Tasaiset lähtökohdat – paljon maaleja luvassa?

NHL:ssa on perjantaina tarjolla parhaan katseluajan kierros! New Jersey Devils isännöi New York Islandersia, jolle on ladattu kamppailuun melkoisen kova kerroin.
Isäntäjoukkue kärsii kahden tärkeän pelaajan loukkaantumisista, kun puolustaja Sami Vatanen ja hyökkääjä Brian Boyle ovat sivussa. Vierailta kokoonpanosta puuttuvat hyökkääjät Andrew Ladd sekä Casey Cizikas.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

New Jerseyn otteissa havaittavissa piristymistä

New Jersey onnistui kaatamaan edellisottelussaan kotijäällään Montreal Canadiensin lukemin 5–2. Joukkueen otteissa on ollut havaittavissa pientä piristymistä. Se ei ole silti yltänyt alkukauden buuminsa tasolla, joka odotetusti hyytyi alkumetreillä. Odotettavissa puolestaan ei ollut, että joukkue vajoaisi koko itäisen konferenssin häntäpäähän – tällä hetkellä joukkue on kerännyt pisteitä tasan 20 yhtä moneen otteluun ja on lännessä 13. sijalla. Edellisiin kahdeksaan kamppailuun joukkueella on tilillään kolme voittoa.
Vierailija on saman määrän otteluita pelanneena läntisen konferenssin kymmenentenä, kaksi pistettä isäntiä edellä. Islanders on voittanut kahdeksasta edellisestä ottelustaan niin ikään kolme, mutta vaeltaa kahden kamppailun tappioputkessa. Sillä on kuitenkin otteluiden sisällä ollut hyviäkin jaksoja edellistä 5–0-tappiota New York Rangersin vieraana lukuunottamatta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Joukkueilla tasaiset lähtökohdat

Sekä Devilsin että Islandersin otteluissa on syntynyt keskimäärin tasan sama määrä maaleja, hieman yli kuusi ottelua kohden (6,15). Isäntien maaliero on kolmen verran pakkasella (60–63) ja vieraiden kolmen verran plussalla (63–60).
Joukkueet ovat lähtökohdiltaan kovin tasaiset, vaikka kotijoukkueen vire onkin orastavasti parempi. Tämän vuoksi vieraille asetetut kertoimet herättävät pientä ihmetystä minimaalisten marginaalien NHL:ssa, jossa kotietu on tilastollisesti huomattavasti pienemmässä roolissa kuin useissa muissa sarjoissa.

Pelivalinnat

Ensimmäinen pelivalinta kamppailuun on ehdottomasti runsasmaalisuus ja toisena kohteena nostetaan esiin vierasjoukkueen lopullinen voitto kovalla kertoimella. Islanders on voittanut neljästä varsinaisen peliajan jälkeen ratkenneesta kamppailustaan kaksi, mutta kotijoukkue on edennyt jatkoille ainoastaan kahdesti häviten molemmilla kerroilla.