NHL su 14.03. klo 23:00

New Jersey Devils - New York Islanders

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko pelinopeudellaan dominoivan Islandersin voittokulku jälleen naapurin pirujen kustannuksella?

New York Islanders on yksi koko NHL:n vakuuttavimmista joukkueista tällä hetkellä. Kahdeksan ottelun voittoputki ei ole tullut itsestään, mutta se kuvastaa hyvin, kuinka helppoa ja kivaa tekeminen tällä hetkellä saarelaisille on. Joukkue johtaa itäistä divisioonaa kokonaisvaltaisen dominointinsa ansiosta, eikä lohkossa toiseksi viimeisenä majailevalle New Jersey Devilsille aseteta kovinkaan korkeita odotuksia sunnuntai-illan väännössä.

Vieraiden pelinopeus on huippuluokkaa NHL-ryhmiä tällä hetkellä vertailtaessa. Joukkueen roolitus – niin puolustus- kuin hyökkäyspäässäkin on huippuluokkaa. Joukkueella on käytännössä kolme erinomaista tehoakselia ja neloskentällinen, josta löytyy kovuutta ja tarvittaessa se kykenee niin ikään iskemään maalin tai toisenkin. Tuleva ottelu on Islandersille jo kolmas perättäinen Devilsiä vastaan ja kaksi ensimmäistä se on voittanut ansaitusti.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ensimmäinen kohtaaminen päättyi lopulta 5–3-lukemin saarelaisten eduksi New Yorkissa, eikä koko ottelussa sinänsä ollut Barry Trotzin ryhmän paremmuudesta mitään epäselvää. Viimeisin kohtaaminen pelattiin lauantain vastaisena yönä, jolloin kamppailu oli huomattavasti tasaisempi, mutta lopulta vierailija Islanders oli tehokkaampi ja voitti numeroin 2–3. Ykköskentälliseen hiljattain istutettu 22-vuotias Kieffer Bellows ihastutti kauden avausosumillaan kolmannessa erässä ja ratkaisi ottelun.

Leveämpi vierailija saattaa olla kestävämpi ryhmä nimenomaan pelinopeutta ajateltaessa, kun toistamiseen pelataan saman vuorokauden aikana. Se joukkue, kumpi paremmin jalkansa pystyy pitämään liikkeessä, on todella vahvoilla illan väännössä. Uhmapelaajien mielestä tämä joukkue on divisioonakärki Islanders, jolla on kovat näytöt pöydässä myös aiemmista perättäisten pelipäivien kamppailuista kuluvalla sesongilla.