NHL su 18.11. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: New York Islanders – Dallas | Saarelaiset jatkavat kotivoittojen tiellä?

Sunnuntain NHL-kierroksella New York Islanders isännöi Dallas Starsia. Varsin maalirikkaita kamppailuja pelannut kotijoukkue jatkaa vahvoja otteita kotikaukalossaan, kun loukkaantumiset syövät vierailijan alakertaa.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

New Yorkin joukkueiden kohtaaminen nähtiin toissayönä ja se päättyi Islanders-juhliin huomiota herättänein loppunumeroin, 7–5. Voitto oli saarelaisille toinen peräjälkeen ja toinen peräjälkeen kotikentällä. Edellisistä viidestä kotikamppailustaan joukkue on saalistanut peräti neljä voittoa.
Dallas pelasi edellisyönä kotikamppailussaan Bostonia vastaan. Yllättäen todella vähämaaliseksi jäänyt kamppailu päättyi isäntien voittoon 1–0 vasta jatkoajalla.
Stars kärsii pahoista loukkaantumisista, kun sen riveistä puuttuvat puolustajat Connor Carrick, Stephen Johns, Marc Methot sekä John Klingberg. Hyökkääjistä sivussa ovat Martin Hanzal ja Devin Shore.
Molemmat joukkueet ovat keränneet otteluistaan kuluvalla kaudella 22 pistettä, mutta Islandersilla pelattuja kamppailuita on yksi vähemmän, 18 kappaletta. Islandersilla ei paljoa poissaoloja ole, mutta hyökkääjät Casey Cizikas ja Andrew Ladd ovat sivussa. Matt Martinin pelaaminen on epävarmaa.
Dallas on kerännyt tällä kaudella kahdeksaan vierasotteluunsa ainoastaan seitsemän pistettä, kun Islanders on puolestaan onnistunut kotikamppailuissaan kohtuullisesti, keräämällä 12 paunaa kahdeksaan otteluun.
Kotivoitto on selkeä pelivalinta parhaan katseluajan otteluun, joka alkaa kahdeksalta Suomen aikaan. Toisena kohteena ja pienemmällä panostuksella kupongille lyödään kotivoitto pienellä tasoituksella.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ