NHL pe 16.11. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: New York Islanders ­– New York Rangers | Paikallistaisto viihdyttää – ei seitsemää ilman kahdeksatta

Maailman parhaassa jääkiekkoliigassa nähdään perjantaina legendaarinen ottelupari, kun kaksi New Yorkissa kotiottelunsa pelaavaa joukkuetta iskevät yhteen. Islanders on voittanut peräti seitsemän joukkueiden edellisistä kohtaamisista.
Tasaiset tilastot – Rangersilla Islanders-kammo
NHL:n itäisessä konferenssissa 20 pisteellään seitsemännellä sijalla on yön isäntäjoukkue. Maaleja se on paukuttanut 54 kappaletta ja omissa on kolissut 44 kertaa, joukkue on pelannut 17 ottelua.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Illan vierasjoukkue löytyy luonnollisesti samasta konferenssista, heti seuraavalta, eli kahdeksannelta sijalta – kerättyjä paunoja on niin ikään 20 kappaletta. Rangers on kuitenkin pelannut ottelun saarelaisia enemmän ja maaliero on huomattavasti heikompi, 52–55.
Kymmenen ottelun kuntopuntarilla molemmat joukkueet ovat itäisen konferenssin kärkiosastoa. Rangers on kerännyt sillä mitattuna pisteitä 15 kappaletta ja Islanders 14. Perjantain vierasjoukkueen viime aikojen otteluissa maaleja on tullut keskimäärin tasan kuusi kappaletta. Vierailla vastaava lukema on ainoastaan hieman alle kuuden maalin.
Joukkueiden lähihistoriasta löytyy niin ikään maalirikkaita kamppailuja, mutta sarjakauden aikana New Yorkin paikallistaistoa ei ole ennen tätä nähty. Harjoituskauden aikana joukkueet kohtasivat kahdesti, Islanders voitti molemmat kamppailut. Islanders on ollut valttia myös aiemmissa keskinäisissä otteluissa ja sillä onkin peräti seitsemän ottelun mittainen voittoputki paikallisvastustajaa vastaan.
Maaleja tulee – nappaako Islanders kahdeksannen keskinäisen peräjälkeen nimiinsä?
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen kamppailu on odotettavissa. Molemmat joukkueet ovat pelanneet vahvalla tasolla viime aikoina. Islandersin leveys on kuitenkin valttia ja se poimii kotiottelustaan pisteet mukaansa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ