la 12.09. klo 03:00

New York Islanders - Tampa Bay Lightning

Nähdäänkö Tampan ja Islandersin välillä jälleen maalijuhla, vai ovatko maalihanat kiinni edellisen kamppailun tapaan

Ensimmäisen osaottelun lukemista huolimatta Tampa Bay Lightning ja New York Islanders ovat kamppailleet tasaisesti voitoista. Tampa on kuitenkin ollut parempi joukkue ja ansaitsee 2–0-johtoasemansa. Sarjan toisessa kamppailussa New York Islanders pystyi kuitenkin laittamaan Tampan hyökkäyksen ahtaalle, mutta joukkueen oma hyökkäyspelaaminen ei vielä riittänyt kantamaan Islandersia voittoon.

Tampa on ollut parempi, mutta joukkue saa tehdä täyden päivätyön mikäli se mielii sysätä Islandersin kuilun partaalle. Islanders on ollut ottelusarjassa parempi, mitä 8–2-tappio kielii. Edellisessä ottelussa Islanders onnistui pitämään Tampan paremmin poissa vaarallisilta maalipaikoilta.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

Islanders on kaatumassa tällä hetkellä omaan miekkaansa. Joukkue puolusti lähes moitteettomasti miltei ottelusarjan koko toisen kamppailun ajan, mutta ei avopaikoista huolimatta kyennyt viimeistelemään tarvittavia maaleja. Työteliäs Islanders ei varmasti kuitenkaan lannistu 2–0-tappiosta, vaan kaukalossa nähdään varmasti äärimmäisen kurinalainen ryhmä.

Islanders pystyy jäädyttämään Tampan hyökkäyspeliä, mutta se ei kykene luomaan maalipaikkoja, saati viimeistelemään niitä tarvittavalla tasolla. Tampa puolestaan vyöryy jatkuavasti islandersin alueelle joukkueen estelyistä huolimatta. Pelivalinnaksi nostetaan Tampan voitto varsinaisella peliajalla.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>