NHL ke 05.12. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: New York Islanders – Winnipeg | Laine liekeissä – missä menee Winnipegin joukkuepelaaminen?

Keskiviikon vastaisena yönä pelataan NHL:ssä, jossa kohtaavat muun muassa New York Islanders ja Winnipeg Jets. Vierailijan vire on vahva ja edellisottelussaan se osoitti rautaista kanttia. Kotijoukkueen otteet ovat ailahdelleet.
Patrik Laine johtaa maalipörssiä (21 osumaa) ja hänen joukkueensa Winnipeg Jets on parantanut otteitaan roimasti alkukaudesta. Edelliskierroksella joukkue osoitti lujuutta kairaamalla voittolaukauskilpailun päätteeksi kaksi pistettä New York Rangersilta noustuaan ensin kolmen maalin takaa rinnalle. Loppunumerot olivat 3–4.

Unibetin tarjous: uusille asiakkaille jättikerroin 30,00 Kärppien voitosta!

Winnipeg-puolustuksen johtohahmo Dustin Byfuglien, peruspuolustaja Joe Morrow sekä pidempään kokoonpanosta sivussa ollut venäläispuolustaja Dmitri Kulikov ovat loukkaantumisten takia poissa. Poissaolot avaavat mahdollisuuksia uusille kasvoille. Esimerkiksi suomalaispuolustaja Sami Niku kiekkoili uransa toisessa NHL-ottelussa Winnipegin paidassa edelliskierroksella.
Viiden ottelun kuntopuntarilla joukkueet ovat melko tasavahvoja, mutta Winnipeg on ollut huomattavasti tehokkaampi hyökkäyssuuntaan. Joukkueella on viiteen kamppailuun maaleja tehtynä peräti 25 kappaletta, kun isännillä niitä on ainoastaan 13. Toisaalta Winnipegillä on päästettyjäkin maaleja 19, mutta isännillä ainoastaan 12.
Kokonaisuutena Winnipegin joukkuepelaamisessa on kuitenkin näkynyt selkeä parannus ja asettumista kauden alkuun peilaten. Ennen kaikkea roolitus kärkiketjujen osalta on nyt huomattavasti selkeämpi. Vakituiset viisikot ovat alkaneet asettua, eikä ketjuruletilla enää sooloilla. Hyvät suoritukset ovat ruokkineet niin yksittäisten pelaajien kuin koko joukkueenkin itseluottamusta.
Islandersia ei voi ennakkoon pitää helppona vastuksena Winnipegille, vaan on todella vaikeaa lähteä arvailemaan ottelun lopputulosta. Islandersilla on omat valttikorttinsa, mutta jäähypenkiltä sen on pysyttävä poissa, sillä tulikuuma Laine latoo maaleja Winnipegin ykkösylivoimassa.
Ensimmäinen pelivalinta kamppailuun on runsasmaalisuus. Panostus pidetään kuitenkin kohtuullisena. Uskotaan myös Laineen heiluttavan verkkoa ja nostetaan tähtihyökkääjän täysosuma toiseksi kohteeksi.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ