pe 05.10. klo 02:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

NHL: New York Rangers – Nashville Predators | Vierailijat lännen suosikkeja

Torstain ja perjantain vastaisena yönä kautensa aloittavat New York Rangers ja Nahville Predators. Kotijoukkue on rakentamassa joukkuetta täysin uudelleen, vierailijat sen sijaan lukeutuvat koko sarjan suosikkeihin alkaneella kaudella.
Kotijoukkue New York Rangers on viime vuosina ollut tuttu näky pudotuspeleissä. Muutaman kauden takaa on taskussa jopa Stanley Cup finaalipaikka. Tällä kaudella joukkue taistelee lähinnä kunniasta, ja nuoret pelaajat hakevat lisää kokemusta kärkimiesten roolista.
Seuran maalivahti on toki vanha tuttu Henrik Lundqvist. Kokenut maalivahti on kuitenkin 36-vuotiaana auttamatta kokenut pelillisesti jo parhaat vuotensa. Silti Lundqvist on joukkueen tuki ja turva, sekä selkeästi joukkueen tärkein pelaaja. Puolustus sen sijaan Lundqvistin edessä on varsin kokematon. Kevin Shattenkirk ja Brady Skej ovat pelillisiä johtajia, mutta sen jälkeen taso putoaa rajusi.
Hyökkäyksessä kokemusta kärkiketjuissa edustaa Mats Zuccarello. Norjalaishyökkääjä on useasti rikkonut 50 pisteen rajan, ja ollut viimeiset kolme kautta Rangersin pörssikärkki. Varsinkin ylivoimalla tärkeä palanen. Muita suurta vastuuta saavat pelaajat ovat Kevin Hayes, Ryan Spooner, Mika Zibanejad sekä Vladislav Namestnikov.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Vierailijat Nashvillestä on koko liigan ehdotonta eliittiä. Maalilla Pekka Rinne torjui viime kaudella runkosarjassa Vezinan arvoisesti, mutta pudotuspelit sujuivat karmean heikosti. Joukkueen puolustus on ehkäpä NHL:n tasokkain. Ainoastaan San Josen puolustusta voidaan verrata siihen. Puolustuksen johtohahmo on Roman Josi, ja kärkinelikkoa täydentää P.K Subban, Ryan Ellis sekä luotettava peruspakki Matthias Ekholm.
Hyökkäyksessä erityisesti kesksikaista on todella laadukas. Kolmessa kärkiketjussa keskellä pelaavat Ryan Johansen, Kyle Turris ja Nick Bonino. Muita hyökkäyksen kärkinimiä ovat Filip Forsberg ja Viktor Arvidsson. Johansen on kova keskushyökkääjä, mutta tällä kaudella miehen täytyy löytää vielä lisää tasaisuutta pelaamiseensa. Forsberg puolestaan on joukkueen taitavin pelaaja, jonka kädet eivät jäädy tiukoissa paikoissa.
Kumpikaan joukkue ei tehnyt merkittäviä kauppoja kesällä. Rangers keskittyy rakentamaan uutta joukkuetta, ja Predators hakee nykykokoonpanolla menestystä.
Kertoimissa suosikki on Predators. Koska joukkueet pelaavat eri konfrensseissa, niin keskinäiset kohtaamiset ovat melko harvinaisia, mutta Madison Square Garden on ollut vaikea paikka Predatorsille. Tästä huolimatta yli kahden kerroin kelpaa lapulle. Joukkueet ovat kuitenkin aivan eri tilanteissa kauteen lähdettäessä.
Toinen kohde otteluun haetaan jälleen ylivoimamaaleista, joista saa kelpo kerrointa kauden avauspeleissä. Nashvillen ylivoimassa on taitoa, ja ratkaisuvoimaa hyökkäyksessä sekä viivalla sen verran paljon, että kokematon Rangers ryhmä tulee olemaan vaikeuksissa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ