ti 27.11. klo 02:05

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: New York Rangers – Ottawa Senators | Madison Square Gardenissa juhlitaan

Tulevana yönä NHL:ssä pelataan viiden ottelun kierros. Uhmapelaajat tarttuu kiinni Rangersin ja Senatorsin väliseen mittelöön. Kiekko tippuu klo: 02.05.
Rangers kova kotona
Rangers löytyy itäisen konferenssin yhdeksänneltä sijalta. Kauden alla Rangersin joukkuetta ei laskettu niihin joilla on mahdollisuus menestyä. Kotipeleissä joukkue on kuitenkin esiintynyt todella hyvin – kolmetoista kotiottelua on lihottanut pistesaalista 18 pisteellä. Viime kierroksella Rangers hävisi kotonaan Capitalsille, mutta tätä ennen se oli voittanut seitsemän kotiottelua peräjälkeen.
Joukkueesta puuttuu suurimmat supertähdet maalivahti Henrik Lundqvistia lukuunottamatta. Sieltä on kuitenkin noussut esiin muutama pelaaja, Chris Kreider on viimeistellyt jo 12 maalia ja pelannut hyvin, Mika Zibanejad pelaa hyvällä tasolla illasta toiseen ja on tehoillut jo 19 pisteen edestä.
Ottelusta sivussa on muutama mies: Mats Zuccarello, Pavel Buchnevich ja Cody McLeod puuttuvat hyökkäyksestä. Puolustuksesta on sivussa Adam McQuaid.
Maalissa aloittaa Lundqvist. ”Kung Henrik” on ollut totutun hyvä, vaikka hänen edesottamuksien perään on jo muutamaan otteeseen hieman epäilty. Lundqvist on pelannut 18 ottelua, torjunut kiekot 92.01% varmuudella ja päästänyt selkänsä taakse 2.64 maalia per ottelu.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Ottawa Senators – Heittopussiksi tituulerattu joukkue taistelee
Senators löytyy itäisen konferenssin toiseksi viimeiseltä sijalta. Sarjataulukko on kuitenkin hyvin tasainen ja viimeiseen villikortti paikkaan on matkaa kuusi pistettä. Kotiotteluissaan joukkue on onnistunut taistelemaan pisteistä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta illasta toiseen, mutta vieraissa on ollut vaikee. Kymmeneen vieraspeliin Senators on saanut vain viisi pistettä.
”Sens” on ollut liikaa muutaman yksilön varassa. Matt Duchene on onnistunut alkukaudesta loistavasti, 29 tehopistettä oikeuttaa pistepörssin kahdeksanteen sijaan. Myös Mark Stone on ollut todella hyvä, 24 tehopisteen lisäksi mies on todella hyvä kiekonriistäjä ja lukee peliä hyvin, vaikka ei nopein mies jäällä olekaan. Täysin puskista parrasvaloihin on pompannut puolustaja Thomas Chapoa – puolustajien pistepörssissä mies on toisella sijalla ja koko liigan pörssistä paikka löytyy sijalta 18. Erik Karlssonin manttelinperijä löytyi siis joukkueen sisältä.
Ottelusta sivussa on Marian Gaborik ja kokokauden sivussa on ollut Jean-Gabriel Pageau. Mark Stonen ja Mark Borowieckin pelaaminen on vielä epävarmaa. Maalia tilkitsee joukkueen selkeä ykkösmaalivahti Craig Anderson.
Rangers palaa voittojen tielle
Sensin suurin ongelma vierasotteluissa on ollut maalin varjelu. Omat on soinut aivan liikaa. Kymmenen vierasottelun aikana on mennyt 5.4 maalia per ottelu omiin.
Rangers pelaa kotonaan aktiivista kiekkoa ja pyrkii olemaan aloitteellinen ja määräämään ottelutempon. Varmaa on vain se, että Senatorsin on pakko parantaa vieraspelaamistaan jos se haluaa pisteille.
Me uskomme että Rangers palaa voittojen tielle. Toiseksi pelivaihtoehdoksi valitsemme kotijoukkueen maalimäärän – neljä maalia ei Ottawaa vastaan ole liikaa pyydetty.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ