NHL la 06.03. klo 20:00

New York Islanders - Buffalo Sabres

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko hidas Buffalo Sabres jo viidettä kertaa tällä kaudella kanveesissa New York Islandersia vastaan?

New York Islanders ja Buffalo Sabres lyövät yhteen jo viidettä kertaa kuluvalla kaudella. Kotijoukkue on ollut ylivoimainen keskinäisissä väännöissä, sillä se ei ole tiputtanut ensimmäistäkään pistettä puhvelipaidoille. Vierailija on tällä hetkellä viiden tappion putkessa, eikä valoa ole näkyvissä tunnelin päässä.

Buffalo Sabresin kausi on ollut tähän saakka todella heikko esitys ja joukkue majailee hännillä itäisessä divisioonassa. Hetkittäin aivan alkukaudella näytti jopa siltä, että puhvelilauman liike ja pelinopeus riittäisivät haastamaan koviakin joukkueita omassa lohkossaan. Tämä osoittautui kuitenkin vain silmänlumeeksi. Buffalo on hidas joukkue, jonka puolustus ei ole riittävällä tasolla, maalivahtipeli sakkaa ja edes kelvollisen tehokas hyökkäys ei pysty korjaamaan alakerrassa tehtyä tuhoa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kotijoukkue New York Islandersin tarina on päinvastainen – joukkue aloitti kautensa surkeasti ja näytti heikolta, mutta pelaaminen on yhtenäistynyt ja esimerkiksi alakerrassa tekeminen tiivistynyt kauden mittaan. Joukkue on kivunnut jo divisioonansa kärkipaikalle ja se on kerännyt kaksi kertaa enemmän (30) pisteitä Buffaloon verrattuna (15), mikä on erinomainen suoritus.

Islandersin pelinopeus on ainakin keskinäisissä otteluissa ollut Buffalolle karvasta kalkkia, minkä lisäksi joukkueessa ei ole vapaamatkustajia tai alisuorittajia, joita vieraiden puolella tuntuu parveilevan. Isäntä on laittanut kovat näytöt pöytään Sabres-ryhmää vastaan voittamalla tämän kuluvalla kaudella jo peräti neljästi maalierolla 14–5. Otanta tarjoaa joukkueiden voimasuhteista melko selkeän käsityksen ja Islanders on tällä hetkellä selvästi edellä – pelivalinnaksi poimitaankin kotivoitto.