NHL pe 05.10. klo 02:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Ottawa Senators – Chicago Blackhawks | Uusi alku ja uudet kujeet

Kaikkien rakastama NHL-kausi starttasi viimeyönä ja tulevana yönä Ottawassa pelataan molempien joukkueiden kauden ensimmäiset pelit. Ottawa Senators koki kovia kesäkaudella, kun Erik Karlsson ja Mike Hoffman vaihtoivat maisemaa. Chicago Blackhawks vuorostaan ei tehnyt kesäkaudella mitään merkittäviä treidejä, muutamat pelaajat vaihtoivat suuntaa vaihtokaupoissa.
Kotijoukkue Senators on vahvasti hakoteillä ja harva tietää, mitä joukkueessa tällä hetkellä tapahtuu. Joukkueen entinen tähtipelaaja Erik Karlsson treidattiin San Jose Sharksiin. Joukkue on täten nyt ilman keulakuvaa. Harjoituskaudella Senators pelasi kuusi kamppailua, joista se voitti vain kaksi ja toinen voitto tuli nimenomaan Chicago Blackhawksia vastaan.
Senatorsin joukkue ei ainakaan säihky tähdistä – joukkueen ainoat nimekkäät pelaajat ovat Mark Stone, Matt Duchene ja Craig Anderson. Tämä kertoo, miten pohjalla tällä hetkellä joukkue on. Seura on vahvasti ”sumussa” ja kukaan ei tiedä, rakennetaanko joukkuetta uudelleen vain ei.
Materiaali on todella kapea ja siksi voitot tulevat olemaan harvassa tällä kaudella. Harjoituskauden muutamat voitot ovat varmasti seuralle positiivinen seikka, mutta preseasonin otteet eivät mitenkään peilaudu todellisen kauden alkuun ja kulkuun.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Vierasjoukkue Blackhawks ei vuorostaan kokenut kesäkaudella suuria menetyksiä. Jordan Oestrele ja Vinnie Hinostroza olivat ehkä näistä suurimmat. Joukkueeseen tuli kosolti kokemusta, kun Chris Kunitz, Brandon Manning ja Marcus Kruger saapuivat intiaanipaitaan.
Blackhawksien harjoituskausi oli ailahtelevaa – harjoitusmatsien osalta saldona kaksi voittoa ja neljä tappiota. Myöskään Hawksien tulevaisuus ei ole kirkkain mahdollinen, mutta silti paremmalla pohjalla mitä Senatorsilla tulevaisuudessa. Brent Seabrook, Duncan Keith, Jonathan Toews, Artem Anisimov ja Brandon Saad ovat pelaajia, joiden tulee nostaa tasoaan roimasti tulevalla kaudella, mikäli joukkue vielä havittelee pudotuspelipaikkaa.
Blackhawksin viimekausi meni vahvasti penkin alle, sillä joukkueen ykkösmaalivahti Corey Crawford kärsi pitkän loukkaantumisen. Lisäksi joukkueen vanhanaikainen pelitapa ei toimi enää tämän päivän NHL:ssä. Joukkue on eittämättä uudelleenrakennuksen edessä. Nick Schmaltz, Alex Debricant, Henri Jokiharju ja Adam Boqvist ovat joukkueen suuria lupauksia ja nämä kyseiset pelaajat Boqvistiä lukuunottamatta pelaavat juuri Senatorsia vastaan.
Blackhawksin alivoima- ja ylivoima ovat yleisesti paremmalla tasolla. Etenkin alivoima sai vahvistusta Kunitzin ja Krugerin saavuttua joukkueeseen. Ylivoimalla on myös Senatorsia enemmän aseita. Craig Anderson ja Cam Ward todennäköisesti aloittavat kamppailussa maalissa ja maaleja on taatusti luvassa yön kamppailussa.
Blackhawksilta on poissa kamppailusta Corey Crawford, Connor Murphy, Gustav Forsling ja todennäköisesti myös Brent Seabrook. Nämä poissaolot ovat puolustuksesta merkittävä siivu pois ja Senators pääsee tätä taatusti hyödyntämään maalien muodossa.
Senatorsilta vuorostaan pois Jean-Gabriel Pageau, Brady Tkachukin poissaolo on vielä epävarmaa. Blackhawksilla on poissaoloista huolimatta laajempi rosteri ja kosolti enemmän pelikokemusta. Tämä antaa vieraille ison pelillisen edun yön kamppailuun, erikoistilanteet tulevat olemaan kamppailussa ratkaisevassa asememassa.
Tämänhetkinen tilanne ja tilastot antavat vahvasti suuntaa runsasmaalisesta ottelusta. Joukkueiden tasoerot ja kokemus kääntyvät vieraiden eduksi vahvasti. Blackhawks on tässä kamppailussa huomattavasti vahvempi joukkue ja joukkueen tähdet tulevat johtamaan tästä mittelöstä intiaanit voittoon.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ