NHL pe 07.12. klo 02:05

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Philadelphia Flyers – Columbus Blue Jackets | Flyers konttaa – Sinitakit vuotaa

NHL:ssä pelataan torstai-perjantai välisenä yönä 11 ottelun kierros. Uhmapelaajat on totutusti vahvasti menossa mukana. Yksi otteluista käydään Philadelphiassa, jossa kotijoukkue Flyers saa vieraakseen Blue Jacketsin.
Flyers konttaa – Blue Jackets vuotaa
Joukkueet löytyvät itäisen konferenssin sarjataulukosta eri päädyistä – Flyers toiseksi viimeisenä sijalla 15, Blue Jackets kärjen tuntumasta sijalta viisi.
Flyers ei tahdo löytää peliinsä tasaisuutta millään, vaan joukkueen taso heittelee illasta toiseen. Organisaatiossa päädyttiinkin jo siihen ratkaisuun, että asioiden on muututtava. Toimitusjohtaja ja joukkueen entinen tähtimaalivahti Ron Hextall sai lähteä ja tilalle palkattiin Chuck Fletcher.
Fletcherin työtä on turha lähteä arvioimaan vielä tällä kaudella, mutta jotain myös kentällä tarvitsee muuttaa – nykyinen sapluuna ei toimi. Viimeisessä ottelussaan Flyers kaatoi Penguinsin Pittsburghissa aina kuumassa Pensylvanian battlessa, mutta tätä ennen hävisi kotonaan Senatorsille – nämä kaksi ottelua toimivat hyvänä yhteenvetona koko Flyersin kaudesta.
Blue Jacketsilla on omat murheensa tulevaisuuden kanssa – mitä tekee Artemi Panarin, entä Sergei Bobrovsky? Tämä ei voi olla näkymättä joukkueen arjessa jollain tapaa. Silti ”sinitakit” on pelannut varsin hyvää jääkiekkoa, joskin oma pää vuotaa liikaa. Bobrovsky ei ole onnistunut tasolla, jolla Vezina-voittaja on totuttu näkemään ja vaikka kakkosmaalivahti Joonas Korpisalo on torjunut hyvin voittoja, myös hänen tilastoistaan löytää paljon parantamisen varaa.
Viimeisessä ottelussaan kotona, Blue Jackets johti ottelua Flamesia vastaan jo 4-1 toisen erän alussa. Ottelun päätteeksi taululla ”komeili” kuitenkin luvut 6-9, täydellinen sulaminen, joka ei tällä tasolla pitäisi olla edes mahdollista. Joukkueen valmentaja John Tortorella tunnetaan ”vanhan liiton miehenä”, jolla keinot joukkueen motivointiin varmasti löytyy.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Blue Jackets lähtee otteluun asenteella ja kuumat pelaajat ratkoo ottelun vieraiden hyväksi
Sinitakkien valmentaja, kuten yllä todettua, on varmasti pitänyt palaverit ja antanut kuulua. Uskomme että vierasjoukkue tulee otteluun hyvällä asenteella ja tekee Flyersin illasta hankalan. Sinitakeilla on tarpeeksi taitoa, ilkeyttä ja kuumia pelaajia, joiden avulla tänään Flyers kaatuu.
Cam Atkinsonin maila on kuuma ja maaleja tulee paikoista, jotka eivät edes näytä vaaralliselta. Panarin on saanut juonenpäästä kiinni ja voimahyökkääjä Josh Andersonkin on pelannut hyvää kautta, osuten jo 12 kertaa. Kun puolustuksesta löytyy yksi NHL:n parhaista pakeista Seth Jones, on vierasjoukkueella kaikki eväät olla jopa kevään ”musta hevonen”.
Flyersin pelisapluunasta ei oikein saa kiinni. Välillä joukkue pelaa aktiivisesti, välillä seisoskellaan ja usein eri ketjuilla pelisuunnitelma näyttää täysin erilaiselta. Joukkueen valmentaja Dave Hakstol ei ole missään nimessä saanut Flyers nipusta parasta irti. Myös maalivahtien taso askarruttaa jälleen kerran Flyers leiriä – se tuntuu olevan ikuinen ongelma Philadelphiassa.
Luotamme siis, että vierasjoukkue Blue Jackets raapii pisteet. Toinen pelivalintamme hieman pienemmällä panostuksella on yhdistelmäveto – vieraat voittavat ja ottelussa tehdään yli 5.5 maalia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ