la 27.10. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Philadelphia Flyers – New York Islanders | Venyvätkö Flyersin maaliverkot jälleen?

Lauantai-iltana Suomessa nähdään jälleen maailman parasta kiekkoa parhaaseen katseluaikaan. Yksi primetime-otteluista pelataan Phidelphia Flyersin ja New York Islandersin välillä.
Kotijoukkue Flyers on pelannut toistaiseksi kymmenen ottelua, joista joukkue on saavuttanut neljä voittoa. Flyers on pelannut todella viihdyttävää peliä, sillä taitoa riittää ja verkot ovat heiluneet. Verkot ovat tosin venyneet molemmissa päädyissä. Joukkue on tehnyt maaleja 30 kappaletta, eli keskimäärin 3,00 per peli, mikä on selkeästi keskivertoa parempi lukema. Omassa päädyssä sen sijaan on soinut jopa 40 kertaa, mikä on eniten koko liigassa. Lyhyelläkin matematiikalla voi tästä laskea, että maaliero on -10.
Pistepörssistä nousee kaksi nimeä ylitse muiden – Jakub Voracek ja Glaude Giroux. Voracek on tehnyt pisteitä 12 ja Giroux 11. Kaksikon takana Wayne Simmonds on tehnyt seitsemän pistettä, joten Voracek ja Giroux ovat olleet korvaamattomia joukkueelle. Tehotilasto on molemmilla kuitenkin pakkasen puolella. Toisaalta koko joukkueesta ainoastaan seitsemällä on tilasto plussan puolella, ja tästäkin joukosta neljä pelaajaa on pelannut vähemmän kuin 15 minuuttia ottelua kohden.
Vaikka pistetilastossa kärkikolmikko omaa jo kokokemusta, takaa on noussut lupaavia pelaajia Sean Couturierin ja Shayne Gostisbeheren johdolla. Molemmat ovat pelanneet tälläkin kaudella paljon, mutta tilastot eivät kumpaakaan mairittele. Eniten peliaikaa on nauttinut Ivan Provorov,joka on pelannut keskimäärin ottelussa yli 25 minuuttia.
Maalilla Brian Elliot on pelannut seitsemässä ottelussa, ja Calvin Picard kolmessa, mutta kummankaan tilastot eivät näytä hyviltä. Erikoistilanteissa Flyers ei häikäise. Ylivoimaprosentti on 16,2, ja alivoimaprosenttikin ainoastaan 67,6.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Vierasjoukkue Islanders on aivan Flyersin kannoilla, vaikka otteluita sillä on takanaan kaksi Flyersia vähemmän. Kesän aikana joukkue koki valtavan menetyksen, kun monivuotinen kapteeni John Tavares matkasi Torontoon. Tavares on oli joukkueen paras ja arvokkain pelaaja vuosien ajan. Tulevaisuudessa Islandersin organisaatio odottaa varmasti paljon Mathew Barzalilta, joka on joukkueen pistepörssin kärki ja viime kauden paras tulokas.
Maalilla Robin Lehner ja Thomas Greiss ovat pelanneet melko tasaisesti, ja molempien tilastot näyttävät hyviltä. Muutenkin Islandersin tilastot ovat sopusuhtaisemmat. Joukkue ei ole tehnyt maaleja yhtä paljon kuin Flyrs, mutta toisaalta puolustanut huomattavasti tiiviimmin.
Ottelun lähtökohdat ovat hyvin mielenkiintoiset. Aktiivisesti hyökkäävä Flyers vastaan tiukasti puolustava Islanders. Ottelusta on lupa odottaa tasaista, vakka kertoimet kertovat muuta. Kertoimissa selkeä suosikki on Flyers, joka on vain pisteen edellä saarelaisia, vaikka otteluja sillä on kaksi enemmän.
Tähän peilattuna Islandersin kertoimet vaikuttavat maistuvilta. Kuten sanottua, mikään suurensuuri suosikki Islanders ei toki ole, mutta kertoimissa joukkue on selvästi aliarvostettu. Lisäksi molempien otteet ovat aaltoilleet huomattavasti, joten mahdollisuuksia Islandersissa ehdottomasti on.
Toinen kohde napataan pisteidentekijöistä. Voracek ja Giroux ovat olleet kirkkaasti tehokkaimmat pelaajat, ja tavalla tai toisella mukana monessa maalissa. Pelkästään pisteidentekijä vedoissa kertoimet eivät houttele kuitenkaan pelaamaan, mutta miehien yli kahden kertoimet vähintään kahdesta pisteestä kuullostavat paremmilta kohteilta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ