la 29.02. klo 02:00

Philadelphia Flyers - New York Rangers

NHL:n kovakuntoisimmat kohtaavat Philadelphiassa

NHL:ssä pelataan äärimmäisen mielenkiintoinen matsi, kun tällä hetkellä kaksi sarjan kovakuntoisinta joukkuetta kohtaavat lauantain vastaisena yönä. Pitääkö Philadelphia vieraat aisoissa kotonaan, vai jatkaako Rangers uskomatonta playoff-runia kohti kevään suuria pelejä?

Philadelphia on kivikovassa Metropolitanin divisioonassa sijalla 3 ja tällä hetkellä kolme pistettä playoff-viivan yläpuolella. Philan kausi on ollut vahva ja etenkin kotikentällä joukkue on sarjan parhaita. Puolustuspelaamisessa on vielä hiottavaa, mutta hyökkäyspelaaminen on vahvaa ja rutiininomaista. Esimerkkinä yhdeksän edellistä kamppailua, joissa kaikissa vastustajan verkko on soinut ainakin neljä kertaa.

Kuukausi takaperin, Rangers oli ulkona pudotuspeleistä. New Yorkin siniset ovat tulossa takaovesta pudotuspeleihin, koska helmikuu tarjoili 15 ottelusta 12 voittoa. Edelliseen kymmeneen otteluun löytyy ainoastaan yksi tappio Bostonia vastaan. Playoffviivaan on matkaa kaksi pistettä, joten kaikki on omissa käsissä, koska otteluita on jäljellä vielä reilusti. Rangers pelasi eilen, josta pieni etu Philadelphialle.

Kerroinasettelu antaa makoisan kohteen peleille. Philadelphian kotivoitolle saadaan kerroin 1.97 Betssonilta, joka ruksitaan lapulle ehdottomasti, koska koti- ja lepoetu puoltaa Philadelphiaa. Materiaaliltaan Philadelphia on myöskin parempi. Kotivoitto toteutuu arviolta hieman yli kerran kahdesta ja kaikki yli 1.90 kertoimet ovat valideja liuskalle. Kohteeseen panostetaan hieman totuttua enemmän.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>