Philadelphia Flyers – Washington Capitals

pe 15.03. Klo 01:00

Myötätuulessa lentävälle Flyersille makoisa kerroin otteluun!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Perjantain vastaisena yönä Philadelphia Flyers saa vastaansa Washington Capitalsin. Loppukautta kohden peliään parantanut Flyers kamppailee paikasta pudotuspeleissä ja Capitals taistelee Metropolitan divisioonan voitosta. Joukkueet kohtasivat tasan viikko sitten ja silloin Capitals oli parempi maalein 3-5.

Flyers lentää – Capitalsin voittoputki katkesi

Flyersin alkukausi oli haasteellinen, mutta vihdoin Philly on saanut pelistään otetta. Viimeiseen 25 otteluun Flyers on kerännyt eniten pisteitä NHL:ssä yhdessä Tampa Bayn kanssa, 38 pistettä. Vaikka kausi on ollut nousujohteinen, on joukkue vielä itäisen konferenssin 10. Matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on viisi pistettä.

Betsaa 10€ – saat 50€ edestä ilmaisvetoja:

Philadelphian tähtihyökkääjä Jakub Voracek kärsii vielä pelikiellosta taklattuaan toissapelissä New York Islandersin Johnny Boychukia. Voracek sai taklauksesta kahden ottelun pelikiellon ja on seuraavan kerran käytettävissä lauantain Toronto ottelussa. Voracekin kärsiessä pelikiellosta, joukkueen ykkösylivoimaan nousee tulokashyökkääjä Oskar Lindblom. Joukkueen maalinsuulle palaa tulokasmaalivahti Carter Hart. Mies oli kahdeksan ottelua poissa nilkkavamman takia, mutta palaa nyt takaisin tolppien väliin.

Washington Capitals aloitti neljän ottelun mittaisen vieraskiertueen Pittsburghista, jossa Capitals hävisi keskiviikon välisenä yönä Penguinsille maalein 5-3 ja samalla katkesi Capitalsin seitsemän ottelun mittainen voittoputki. Washington on itäisen konferenssin neljäs ja johtaa Metropolitan divisioonaa. Divisioonan voitosta Capitals todellakin taistelee ja tällä hetkellä piste-eroa on seuraavana olevaan Islandersiin yksi piste, mutta saarelaisilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Capitals pääsee otteluun täydellä kokoonpanolla, sillä yhtään pelaajaa ei joukkueella ole sairastuvalla.

Phillyn voitolle herkullinen kerroin!

Vaikka Philadelphia on pudotuspeliviivan alapuolella, on joukkue pelannut vakuuttavaa kiekkoa vuodenvaihteen jälkeen. Capitals on ollut tasaisen vahva koko kauden ja hallitseva mestari lähtee kuitenkin ennakkosuosikkina otteluun.

Ensimmäisenä pelikohteena pelataan otteluun yli 6,5 maalia. Edellisessä neljässä keskinäisessä ottelussa joukkueiden välillä ollaan nähty vähintään kahdeksan maalia, joka on huima luku. Molempien vahvuudet ovat nimenomaa hyökkäyspäässä ja maaleja varmasti ottelussa nähdään.

Toisena pelikohteena pelataan hieman isommalla riskillä altavastaaja Philadelphia Flyersin voittoa. Viimeisestä 15 kotiottelustaan Flyers on hävinnyt vain neljästi. Niin kuin todettua, joukkue on pelannut viime aikoina vakuuttavasti ja taistelee tosissaan vielä paikasta pudotuspeleissä. Voracekin poissaolo on iso, mutta hyvän vireen löytänyt joukkue ei yhden yksilön poissaoloon kaadu. Lisäksi Flyersilla on yhden päivän lepoetu ja Capitals pelasi keskiviikkona tärkeän pelin Penguinsia vastaan, jossa virtaa varmasti kului. Phillyn voitolle saa yllättävän herkullisen kertoimen!

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!