la 20.10. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Philadelphia – New Jersey | Edellisottelussa avaustappion kärsinyt vierailija tarraa takaisin voittokantaan?

Lauantaina on NHL-otteluita jälleen tarjolla, vieläpä parhaaseen katseluaikaan! Kahdeksalta alkavassa ottelussa kohtaavat Philadelphia Flyers sekä avaustappionsa Colorado Avalanchelle edelliskamppailussaan kärsinyt New Jersey Devils.
Devilsin alkukauden otteet loistavia sekä tulosten valossa että kentällä
Vierasjoukkueen alkukausi on ollut mainio ja se on kaapinut pisteitä kovaan tahtiin. Pelaamistaan viidestä kamppailusta joukkue on voittanut neljä, joista jokaisen varsinaisen peliajan puitteissa.
Devilsin nuoret lupaukset ja laadukas kalusto pistivät monen silmään jo viime kaudella. Joukkue on siitä erityinen, että siinä ei pelaa yhtä tai kahta niin sanottua tähtistatuksen omaavaa pelaajaa, kuten monilla muilla joukkueilla, vaan se on kokonaisuutena leveä ja laatupelaajia pursuava ryhmä. Toki Taylor Hallin ja Nico Hischierin kaltaiset nimet ponnahtavat silmille, mutta joukkue on kokonaisuudessaan tasainen.
Erinomaisesti suorittaneessa joukkueessa tehojenkin valossa onnistumisia on satanut laajalle rintamalle. Vaikka otteluita on pelattuna vasta viisi, jo kymmenen eri pelaajaa on heiluttanut maaliverkkoa.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Philadelphian otteet kotona olleet surullisia
Flyersin kotiottelut eivät menneet hyvin kauden alla harjoitusotteluissa, eikä tahti ole juurikaan parantunut, vaikka joukkue onnistuikin voittamaan edellisessä kotiottelussaan Florida Panthersin 6-5 -lukemin. San Jose Sharksilta se puolestaan kärsi kotikentällään murskauksen, joka päättyi numeroihin 2-8. Vegas Golden Knightsia vastaan se jäi noin viikko takaperin täysin maaleitta kotiyleisönsä edessä.
Philadelphian maalivahtipelissä on ollut pahoja ongelmia, eivätkä puolustuspelilliset murheet ole lainkaan edesauttaneet niitä. Joukkueen maalia edellisottelussa vartioineen Calvin Pickardin päästettyjen maalien keskiarvo lähentelee viittä ja aisaparinsa, Brian Elliotin on vastaavasti neljän yläpuolella. Jälkimmäinen on pelannut valtaosan otteluista.
Edellämainitut tilastot kertovat syyn heikohkon alkukauden takana. Jääkiekko-ottelu on huomattavasti vaikeampaa voittaa, jos päästää aina neljästä viiteen maalia kamppailua kohden.
Joukkueen edellinen ottelu oli Columbus Blue Jacketsia vastaan vieraskaukalossa ja siinäkin mittelössä joukkue kaatui alkukauden perisyntiinä, sillä sinitakit saivat kiekon vierailijan nuottaan peräti kuuteen otteeseen.
Oranssipaitojen kulttihyökkääjä Claude Giroux on naulannut kauden seitsemään otteluun jo kymmenen tehopistettä (3+7) ja hän johtaa omiensa pistepörssiä.
Ottelun ykkösvalinnasta ei epäselvyyttä – kerroin on muhkea
Selkeä kohdevalinta kamppailuun on vierasvoiton pelaaminen sille tarjotulla kovalla kertoimella. Devils on pelannut huomattavasti isäntiä laadukkaampaa jääkiekkoa ja on äärimmäisen erikoista, että se on arvottu altavastaajaksi.
Toisessa valinnassa jatketaan valitulla tiellä ja lyödään lisää löylyä kiukaalle hakemalla Devilsin voittoa antamalla kotijoukkueelle maalin verran tasoitusta. Philadelphian puolustus

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ