NHL la 17.11. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Philadelphia – Tampa Bay | Lightningille tarjolla loistokertoimia!

NHL:ssa pelataan parhaaseen katseluaikaan lauantaina! Tampa Bay Lightning vierailee Philadelphia Flyersin kotikaukalossa kahdeksalta illalla Suomen aikaan alkavassa kamppailussa.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Edellisessä ottelussaan Flyers sai selkäänsä kotihallissaan New Jersey Devilsiltä 3–0-numeroin ja se oli Philadelphialle toinen perättäinen kotitappio. Tampa Bay puolestaan pelasi vauhdikkaan ottelun Pittsburgh Penguinsin vieraana ja voitti ottelun lopulta 3–4.
Tampa Bayn ykkösmaalivahti Andrei Vasilevski on loukkaantuneena. Tämä on avannut näyttöpaikan Louis Dominguelle, joka on osoittanut olevansa laadukas kakkosmaalivahti ja NHL-tason kassari. Lightningilla on myös toinen loukkaantuminen, kun Ondrej Palat on hyökkäyskalustosta sivussa.
Philadelphialla loukkaantumisista kärsineen maalivahdin, Michael Neuvirthin pelaaminen ei ole kovin todennäköistä. Sivussa loukkaantuneina ovat varmuudella Corban Knight, Michael Raffl ja Samuel Morin.
Philadelphia Flyers on päästänyt keskimäärin yhtä kamppailua kohden melkein kolme ja puoli maalia, joka on todella suuri lukema. Kun huomataan Tampa Bayn tehneen keskimäärin hieman yli kolme ja puoli maalia ottelua kohden, voi tästä vetää jo omat johtopäätökset.
Tampa Bay löytyy läntisen konferenssin toiselta sijalta yhden ottelun kärkipaikan napannutta Torontoa vähemmän pelanneena. Otteluita Lightningilla on 19 ja paunoja on karttunut 27.
Flyers löytyy saman konferenssin sijalta 11. ja pisteitä sillä on 19, yhtä moneen pelaamaansa kamppailuun. Kymmeneen edelliseen otteluun joukkue on onnistunut keräämään 11 pistettä, joten se on kerännyt melko tasaisesti paunoja läpi kauden yhden keskiarvolla ottelua kohden.
Yllätykseen on tämän kamppailun osalta vaikea uskoa, joten Tampa Bayn voittoa lyödään kupongille perinteisessä muodossa ja tasoituksella.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ