NHL ti 06.11. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Pittsburgh Penguins – New Jersey Devils | Pingviineillä kasvojenpesun paikka – jatkuuko Paholaisten tappioputki?

Kolmen ottelun tappioputkessa laahaavat Pittspurgh Penguins ja New Jersey Devils kohtaavat maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa.

Lähtöasetelmat

Pingviinit on aloittanut kauden todella ailahtelevasti, ainakin odotuksiin nähden. Joukkueen saldo on tältä kaudelta kuusi voittoa, kuusi tappiota ja maalisarake 45:40. Pittsburghin kaltaiselta joukkueelta saa ja pitää odottaa enemmän, sillä materiaali on valtava etenkin hyökkäyskaluston osalta.
New Jersey Devils sen sijaan aloitti kauden todella mallikkaasti ottaen neljä suoraa kotivoittoa putkeen. Satumainen startti on kuitenkin hyvistä otteista huolimatta on kääntynyt laskusuhdanteiseksi. Viimeisestä seitsemästä ottelusta joukkueella on plakkarissa ainoastaan yksi voitto ja vieraskaukalossa Paholaiset eivät ole onnistuneet tällä kaudella voittamaan ainuttakaan ottelua.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Pittsburghilla kasvojenpesun paikka kotikaukalossa

Pingviinit ovat ottaneet tukkaan viimeiset kolme ottelua kotikaukalossa maalierolla 5-14. Yleensä lukemat ovat juuri toisinpäin. Kotijoukkue tulee varmasti otteluun täydellä latauksella katkaistakseen tappioputken kotikaukalossaan ja putki katkeaa todennäköisemmin kuin suomalaisilla Fuengirolassa vietetyn lomaviikon jälkeen. Kuten yllä mainittu, New Jersey Devilsin vierassaldo voitettujen otteluiden osalta on tällä kaudella 0, eikä se tule ensiyön jälkeen nälkäisen Pingviinilauman edessä muuttumaan.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Maalivahtipeli suuressa roolissa

Molemmat joukkueet ovat alkukauden perusteella todistaneet luovansa maalipaikkoja peleissä, mutta myös omissa kolisee. Pittsburghilla laukaukset ottelua kohden ovat keskimäärin 32 ja omiin päin 34. New Jersey Devilsillä samainen tilasto näyttää 31-31. Molemmat joukkueet siis luovat maalipaikkoja, mutta aktiivisen hyökkäysvoittoisen pelin ohella myös omissa kolisee.
Suurimpana kysymysmerkkinä Pingviinien osalta voidaan pitää maalivahtipeliä. Ykköskassari Matt Murray ei ole ollut lähelläkään omaa tasoaan. Torjuntaprosentti näyttääkin lukemaa 88.98 ja päästettyjen maalien keskiarvo ottelua kohden 3,68. Tähän tilastoon on varmasti tulossa parannusta kauden edetessä, joten ei nojata liikaa siihen. Kakkoskassari Casey DeSmith ei myöskään missään nimessä ole vakuuttanut.
Paholaisten maalia vartioiva Keith Kinkaid oli etenkin alkukaudesta vakuuttava, mutta nyt niin maalivahdin ja etenkin joukkuuenkin otteet ovat hiipumaan päin. Kinkaidin torjuntaprosentti on 91.28 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,67.

Materiaaliero hyökkäyskalustossa

New Jersey Devilsin hyökkäyspää lepää todella vahvasti ykköskentän HallHischierPalmieri varassa. Ykköskenttä on tehnytkin todella tuhoisaa jälkeä ja on lähes joka vaihdossa vaarallinen. Yksi pelaaja, tai tässä tapauksessa kolmikko, eivät kuitenkaan nykypäivän jääkiekossa tee voittavaa joukkuetta. Reppuselkä ei Pingviinien tasoista joukkuetta riitä kantamaan voittoon asti.
Sen sijaan monta peliä omin silmin nähneenä, Pingviinien hyökkäyskalustosta löytyy laajuutta – ykköskenttä ja kakkoskenttä ovat parhaimpia koko NHL:n mittakaavassa, eikä kolmoskentässäkään missään nimessä ole moitittavaa. Materiaalieron turvin Pingviinit tulevat pääsemään etenkin tasakentällisin laadukkaimmille maalipaikoille ja katkaisevat ensiyönä tappioputken voittoa janoavan kotiyleisön edessä.

Lisävihje

Pittsburgh on näyttänyt myös aikaisemmissa otteluissa, että silloin kun kulkee, niin todellakin kulkee. Vaikka peli on jo käytännössä taputeltu, janoaa joukkue lisää maaleja. Haetaan siis lisävihjeenä vielä Pittsburghin runsasmaalista voittoa.