ke 17.04. klo 02:30

Pittsburgh Penguins - New York Islanders

Jatkuuko New York Islandersin vakuuttavat otteet?

Pittsburgh Penguinsin ja New York Islandersin välinen ottelusarja on keskiviikkoyönä ensimmäistä kertaa katkolla, kun joukkueet kohtaavat pingviinilauman kotiareenalla. Ennakko-odotuksissa Penguins lähti sarjaan ennakkosuosikkina, mutta Islandersin joukkue, joka johtaa ottelusarjaa 3-0, on vakuuttanut jokaisessa ottelussa. Keskiviikkoyön ottelu starttaa Suomen aikaa kello 02:30.

Penguins pääsi viime ottelussa ensimmäistä kertaa pelaamaan kotikaukalossaan, mutta vierasjoukkue Islanders hiljensi kotiyleisön totaalisesti, kaatamalla pingviinilauman lukemin 1-4. Yksi merkittävä asia on hyvä nostaa esiin Penguins -rosterin ongelmista puhuttaessa, sillä kapteeni Sidney Crosbyn tähdittämä ykköskentällinen ei ole onnistunut tekemään ainuttakaan maalia ottelusarjan aikana.

Huippudiili: Lunasta NHL-lippis + pelirahaa!

New York Islanders oli vähiten maaleja päästänyt joukkue runkosarjassa ja joukkueen älyttömän vahva puolustuspelaaminen on jatkunut myös pudotuspeleissä. Vaikka joukkueen vahvuus on läpi kuluvan kauden aikana ollut nimenomaan puolustus, myös hyökkäyspää on kunnostautunut todenteolla sarjassa Penguinsia vastaan. Joukkue on kyennyt tekemään 11 maalia kolmeen otteluun. Penguinsin ykköskenttä on ollut tehoton, sen sijaan Islandersin ykköskenttä on äitynyt huimaan vireeseen. Etenkin hyökkääjät Jordan Eberle (3+2) sekä Mathew Barzal (0+4) on syytä nostaa jalustalle.

Pingviinilauma lähtee otteluun ennakkosuosikkina kotiedun turvin. Ottelusarjan pakettiin laittaminen suoraan neljässä ottelussa olisi älyttömän kova suoritus Islandersilta, mutta aikaisempien otteluiden perusteella joukkueella on kaikki aihiot siihen. Vierasjoukkueen kerrointa ei tässä tapauksessa voi sivuuttaa, vaan pelivalintamme kulkevat Islandersin lopullisen sekä suoran voiton merkeissä.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>