pe 16.11. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Pittsburgh Penguins – Tampa Bay Lightning | Jatkuuko pingviinilauman turbulenssi?

Pittsburgh Penguins ja Tampa Bay Lightning tarjoavat kiimaisen kaksintaiston ottaessaan mittaa toisistaan lauantain vastaisena yönä kello 02:00 Suomen aikaa.

Pittsburgh Penguins – pingviinilauma turbulenssissa

Pittsburgh Penguinsin alkukausi on ollut kestomenestyjälle katastrofaalinen. Joukkue on napannut yksittäisiä murskavoittoja sieltä sun täältä, mutta myös ennakkoon huonommilta joukkueilta on tullut pahasti tukkaan. Sekavan alkukauden jälkeen pingviinilauman löytää Itäisen konferenssin sijalta 14. maalierolla 53:51.
Hyökkäysvoimaa joukkueesta löytyy yllinkyllin, etenkin ensimmäisessä kahdessa ketjussa. Viimeisimpien tietojen mukaan joukkueen ylivoimaisesti tärkein palanen Sidney Crosby on kuitenkin loukkaantumisen vuoksi sivussa, mikä on älyttömän iso menetys pingviineille.
Pingviinien ongelmat alkavat kokonaisvaltaisessa pelaamisessa hyökkääjien ja puolustajien yhteistyön puuttuessa. Hyökkääjät ylihyökkäävät usein ja puolustajien välit ovat toisiinsa nähden liian isot. Tämä avaa lukuisia vaarallisia maalintekopaikkoja vastustajalle nopeista vastahyökkäyksistä.
Maalivahtipeli ei ole myöskään vakuuttanut, ykkösvahti Matt Murray ei missään nimessä ole ollut omalla tasollaan kauden mittaan. Kakkosvahti Casey DeSmith, joka on tällä kaudella pelannut yhden ottelun enemmän kuin Murray, on esittänyt aika ajoittain hyviä otteita, mutta kaipaa vielä tasaisuutta otteisiinsa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Tampa Bay Lightning – NHL:n paras joukkue?

Itäisen konferenssin piikkipaikalla viihtyvä Tampa Bay Lightning lähtee mittelöön kahden ottelun tappioputkessa. Joukkueen tilastot tältä kaudelta 18 ottelusta ovat 12 voittoa ja kuusi tappiota. Kahden ottelun tappioputki tuskin tulee joukkueen otteisiin vaikuttamaan, vaan päinvastoin todennäköisempää on, että voitonnälkä kahden hävityn matsin jälkeen on vain entistä suurempi.
Tampa Bayn hyökkäysrintamalta löytyy rutkasti potentiaalisia maalin- ja pelintekijöitä. Tästä kertoo se, että salamoilla on eniten tehtyjä maaleja koko sarjassa. Peli on myös kokonaisvaltaisesti hyvin organisoitua. Joukkue on materiaaliltaan eittämättä NHL:n parhaimmistoa, ellei jopa paras.
Tampan maalivahti Andrei Vasilevskiy on illan ottelusta sivussa loukkaantumisen vuoksi, joten vierasjoukkueen maalin suulle asettuu Louis Domingue. Tämä herättää pieniä kysymysmerkkejä ilmaan, mutta myös ko

Pelivalintamme

Pittsburgh Penguinsin päästä päähän-taktiikka ei yksinkertaisesti toimi Tampa Bay Lightningin tasoista joukkuetta vastaan. Salamat ovat tällä hetkellä sekavaa pingviinilaumaa askeleen edellä jokaisella osa-alueella, joten uskomme vierasjoukkueen nappaavan täyden pistepotin.
Molemmat joukkueet pelaavat viihdyttävää ja nopeatempoista peliä, etenkin hyökkäyspäähän. Pelityyli, tilastot ja potentiaalisten maalintekijöiden suuri määrä povaa otteluun myös suurta maalimäärää. Tämä onkin toinen pelivalintamme otteluun.